Nova godina

 

Gde je najbolje noćno kupanje u Beogradu je česta nedoumica među Beograđanima, naročito zbog velikog broja različitih bazena kako otvorenih, tako i zatvorenih.  Mi bismo rekli da se po svom kvalitetu izdvaja Hollywoodland sa svojom širokom ponudom raznovrsnih atrakcija.

Zatvoreni bazeni u najvećem broju beogradskih sportskih i spa centara su mali i neugledni jer se prednost daje letnjoj sezoni i otvorenim bazenima. U Hollywoodland-u ovo nije slučaj, bilo napolju ili unutra, za zimsku ili letnju sezonu, svako će pronaći svoj kutak za kupanje. Neke od atrakcija u zatvorenom prostoru su: centralni bazen, đakuzi, bazen za mališane, tursko kupatilo, fitnes centar, restoran…

Noćno kupanje u Beogradu 2

Kada radi Hollywoodland i kolika je cena?

Hollywoodland bazeni rade 7 dana u nedelji, a petkom, subotom i nedeljom su termini za noćno kupanje koje traje do 3 ujutru. Cena je 800 dinara po osobi za sve sadržaje.

 

Kako doći do Hollywoodland?

Ko zna koliko puta vam se desilo da krenete za aerodrom ,,Nikola Tesla” i da ne znate da prolazite pored ovog sjajnog mesta za relaksaciju. Hollywoodland se nalazi na adresi Surčinska 19b, Ledine, nadomak Novog Beograda. Moguće je doći automobilom jer poseduje veliki parking ili linijama gradskog prevoza: 72, 601, 603, 604, 605, 610.

 

Sve informacije i rezervacije na telefon: 062/262-212

 

N.B