Interesuje vas koliko košta vencanje? Ukoliko je odgovor da, u nastavku teksta saznaćete koliko košta vencanje u crkvi kao i koja su mesta idealna za vaše venčanje iz snova.

Ponekada organizacija venčanja može biti veoma stresna i zamarajuća, ali u današnje vreme imate opciju da angažujete organizatora koji će sve obaviti umesto vas. Od dekoracije do muzike, hrane i najsitnijih detalja.

 

koliko kosta vencanje u crkvi

 

KOLIKO KOSTA VENCANJE U CRKVI

 

Koliko kosta vencanje u crkvi je jedna od glavnih stavki i informacija od značaja ukoliko planirate da se zavetujete pred Bogom. Koja je cena venčanja u crkvi možete saznati klikom na link, a poznato je da postoje određene takse za venčanje u crkvi, a evo i koje su to takse u pitanju.

– Zakup crkve po satu : od 6.000,00 rsd do 10.000,00 rsd (cena zavisi od toga dal i je crkva iz vaše parohije)

– Sveštenik : od 6.000,00 rsd do 10.000, rsd

– Kumovska taksa – 2.000,00 rsd

Hor : od 8.000,00 rsd do 12.500,00 rsd (ukoliko želite)

 

 

NAJLEPSA MESTA ZA VENCANJE U BEOGRADU

 

Predstavljamo vam najlepša mesta za vencanje u Beogradu koja će vas ostaviti bez reči i učiniti da vaše venčanje izgleda kao iz bajke. Ako volite eleganciju, komfor i pristupačnu cenu, ovo su idealna mesta za vas.

 

restoran Amphora
Restoran Amphora

 

RESTORAN AMPHORA

Restoran Amphora je idealno mesto za venčanje iz snova. Nalazi se na reci i pruža vam najsavršeniji pogled na reku, a uz to i neverovatne fotografije. Ceo prostor je elegantno opremljen kako bi se prilagodio svakoj prilici, posebno venčanjima.

Ambijent je toliko prijatan da ćete se osećati zaista posebno, a ono čime se posebno mogu pohvaliti jesu gastronomski specijaliteti. Ukoliko želite specifičan meni, restoran Amphora će udovoljiti svakoj vašoj želji i napraviti vam jedinstvene ukuse. Kapacitet restorana je do 200 sedećih mesta, tako da možete organizovati veće ili manje venčanje a prostor će se preurediti prema vašim potrebama.

Cena menija u restoranu Amphora može iznositi od 30 do 50 evra, u zavisnosti od vaših ideja.

Restoran Amphora nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212

Imperium Hall
Imperium Hall

 

IMPERIUM HALL

Imperium Hall je savršeno mesto za svaku vrstu proslava. Na jedinstvenoj lokaciji, na čarobnoj Adi Huji učiniće vaš dan još savršenijim. Kao jedno od najelegantnijih mesta u ovom delu grada, pružiće vam nezaboravne trenutke i neverovatan pogled na reku.

Svečana sala kapaciteta do 400 sedećih mesta, u potpunosti je od stakla tako da vam pruža poseban prizor i pozitivnu energiju, a ukoliko želite intimnije slavlje, u ponudi je i restoranska cala kapaciteta do 150 ljudi. Imperium Hall sa zadovoljstvom će vam pomoći u organizaciji i pružiti vam punu podršku kada je organizacija u pitanju. U ponudi je jedinstveni meni koji će vas ukusima oboriti sa nogu.

Cena menija u Imperium Hall-u iznosi od 30 do 100 evra, u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Restoran Imperium Hall nalazi se na adresi Eko zona, Ada Huja bb, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212

Koliko kosta bend za svadbu


KOLIKO KOSTA BEND ZA SVADBU

Koliko kosta bend za svadbu je takodje infomracija od značaja jer nema provoda i veselja bez muzike. Postoji veliki broj bendova koji prate pevač i pevačica, i važno je da bend koji odaberete bude u skladu sa vašim ukusom, kako biste uživali i vi i vaši gosti.

Dakle, cena iznajmljivanja benda iznosi otprilike od 1.000,00 evra do 1.500,00 evra.

Cena varira od broja članova u bendu, kao i odabira pevača i pevačice.

 

Koliko kosta dekoracija za svadbu
Dekoracija za svadbu

 

KOLIKO KOSTA DEKORACIJA ZA SVADBU

Koliko kosta dekoracija za svadbu, cena može varirati u zavisnosti od vaših želja. Postoje različiti materijali od kojih se prave ukrasi, boje i ideje.

 

Okvirne cene za dekoraciju:

-Mladenački sto : oko 100 evra

-Ukrašavanje stolova za goste : oko 8 evra

-Dekoracija automobila : oko 40 evra

-Ukrasne sveće: oko 5 evra

-Tabla dobrodošlice: oko 25 evra

 

T.Ž.