U moru kvalitetnih restorana koje Beograd nudi, posebno se izdvaja Beton Hala – deo grada za najveće gurmane i prave hedoniste.

Beton Hala kao mesto koje okuplja ljubitelje jedinstvenih ukusa i one sa istančanim ukusom, sa zadovoljstvom izdvajamo dva savršena mesta koje odiše elegancijom ali pre svega, kvalitetom u svakom pogledu.

 

restoran Baraka
restoran Baraka


RESTORAN BARAKA

Restoran Baraka je mesto odličnih ukusa i kvalitetnog provoda. Ovo je mesto za one iskusne, koji uživaju u kvalitetu i u prijatnoj dozi elegancije. Od samog početka Baraka je prikupila svoje goste i postala jedno od najboljih mesta koje pruža pravu toplu atmosferu. Imaćete priliku da isprobate najukusnija jela koja se u Baraci pripremaju sa zaista puno pažnje i ljubavi.

Pored odličnih gastronomskih ukusa u kojima ćete uživati, Baraka će vam obezbediti jedinstveni muzički repertoar, zahvaljujući sjajnim bendovima koji sa zadovoljstvom nastupaju ovde i čine savršenu atmsoferu. Uživaćete u pop i rock hitovima koji će vas potpuno opustiti i učiniti vaš provod savršenim.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

restoran Temperament
restoran Temperament


RESTORAN TEMPERAMENT

Restoran Temperament je elegantan i veoma interesantan restoran koji odiše elegancijom. Sam koncept je veoma zanimljiv, moderan enterijer sa dozom industrijskog stila u kombinaciji sa nacionalnom kuhinjom učinio je ovo mesto i te kako specijalnim. Unutar njega ima toliko zelenila koje će učiniti da se osećate veoma prijatno tokom boravka ovde, a posebno ćete biti očarani njihovim specijalitetima koji su zaista posebni.

Uz čarobne ukuse, gotovo svake večeri imate priliku da uživate u uživo svirkama koje će vas sigurno opustiti i popraviti vam raspoloženje. Sjajni bendovi, akustične svirke i odlični nastupi pevača i pevačica priuštiće vam pravo osveženje i prirediti vam nezaboravne trenutke.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.