Nova godina

Sve je više onih koje zanima koliko traje rafting Tarom, što govori o tome koliko je rafting postao popularan. Rafting Tarom jedna je od najboljih aktivnosti na vodi, sa trendom rasta poslednjih godina, naročito u našem regionu. Ako ste rešili da iskusite ovu magičnu avanturu, onda vam predstavljamo kamp Rajska rijeka koji će vam pružiti nezaboravnu rafting avanturu. Prepustite se njihovom iskustvu i uživajte u magiji koju nikada nećete zaboraviti.

Reka Tara, poznata i kao suza Evrope, važi za jednu od najboljih reka za rafting na svetu, sa impresivnim kanjonima i neverovatnim prirodnim lepotama. Koliko dugo traje rafting Tarom može da varira u zavisnosti od mnogih faktora, kao što su broj rafting kompanija, vrsta rafting iskustva i različite lokacije.

RAFTING TAROM

rafting Tarom
rafting Tarom

U proseku, rafting Tarom traje oko 3-4 sata, uključujući vreme pripreme, treninga i vreme provedeno na samoj ruti raftinga. Vreme najčešće zavisi od perioda godine, što znači da je u proleće rafting Tarom mnogo brži i dinamičniji, dok je tokom leta i jeseni sporiji. Ukoliko želite da iskoristite svaki trenutak raftinga, preporučujemo vam da se pridružite jednom od višednevnih rafting doživljaja, koji omogućavaju dodatne aktivnosti poput jeep safarija, hikinga zip line-a i upoznavanja lokalne sredine.

Kamp Rajska rijeka je sačinjen od isključivo prirodnih materijala, kako biste se u potpunosti stopili sa okruženjem u kojem ćete boraviti. Očekuje vas udoban i moderan smeštaj kao i sve ono što vam je neophodno za prijatan odmor.

U sklopu kampa nalazi se bazen, restoran i prostor za sportske igre poput odbojke. Iz kampa se prostite neodoljivi pogled na reku Drinu, a sam pogled je ono što će vas prvo oduševiti kada uđete u kamp. Sigurni smo da ćete se dobro zabaviti, kao i da ćete možda steći i nova prijateljstva sa ljudima koji dele ista interesovanja kao i vi.

RAFTING TAROM ISKUSTVA

rafting Tarom isksutva
rafting Tarom isksutva

Rafting Tarom iskustva su i više nego pozitivna. Svako ko je barem jednom doživeo rafting avanturu, reći će vam da su poželeli ponovo da iskuse rafting, kao i da je ova avantura postala neizostavan deo svakog proleća i leta.

Ukratko, rafting na Tari je nezaboravno iskustvo, a kamp Rajska rijeka u Foči omogućava svima onima koji žele da pobegnu od svakodnevnih briga i u potpunosti uživaju u rafting avanturi. Ako ste ljubitelj avanture i adrenalina, onda je rafting Tarom prava stvar za vas!

Rezervišite već danas mesto u kampu Rajska rijeka, a to možete učiniti putem broja  +387 66 930 940 ili im pišite putem mail-a info@rajskarijeka.com.

T.Ž.