Nova godina

Obuka za frizera na akademiji Panjković je specijalna prilika da savladate sve tehnike vrhunskih frizera isamostalno započnete svoj biznis. Nekada je dovoljno odabrati pravi kurs, imati volju i želju da napredujete, a sve ostalo steći ćete tokom obuke za frizera koji je na akademiji Panjković kompletan. U pitanju je akademija koja postoji preko 15 godina i gde vas očekuju iskusni predavači koji će vam pažljivo objasniti svaki delić oduke.

Cilj obuke za frizera jeste da na pravi način savladate sve izazove koji su pred vama, i da nakon obuke odmah možete samostalno raditi i graditi svoju karijeru. Ako ste ambiciozni i kreativni, ovo se čini kao idealna obuka za vas.

OBUKA ZA FRIZERA BEOGRAD

Obuka za frizera Beograd

Obuka za frizera Beograd Panjković, nastala je sa idejom da tvorac akademije, Miki Panjković, svoje bogato znanje koje je stekao u Americi, prenese i u naš region. On je doneo inovacije na naše prostore i tako postao frizer broj 1 kod nas. Sve do danas je akademiju Panjković zavšrio veliki broj kreativaca koji danas imaju svoj razvijen biznis.

Ovo je najveći uspeh svakog frizera, kada tvoju kreativnost prate drugi i ugledaju se po njoj. Na obuci za frizera na akademiji Panjković imaćete priliku da se upoznate sa najkvalitetnijim materijalima i kozmetikom, a imaćete priliku i da radite na živim modelima. Pored učenja, obuka za frizera Panjković će vam obezbediti preporuku za dalje zaposlenje, kao i sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Naravno, imaćete mogućnost i učešća na madnim eventovima, kao i priliku da se sretnete sa najvećim umetnicima iz ove branše.

Toliko mogućnosti nudi kurs za frizera Panjković, da je prosto jasno zbog čega je baš Panjković akademija najbolja na našem tržištu. Više nećete morati sa maštate o svojim inovativnim frizurama i kreacijama jer, uz akademiju Panjković, vaši snovi postaće stvarnost. U ponudi je kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera, kao i individualni kurs koji podrazumeva 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem.

Nema sumnje da je pred vama zavidna karijera ukoliko odaberete obuku za frizera Panjković, a posebno ukoliko ste po prirodi kreativna osoba i željna uvek novih stvari. Postanite vrhunski frizer i uživajte u uspehu koji nema franice – akademija Panjković.

T.Ž.