Nova godina

Kristijan Tuba, talentovani mladi pevač, rođen 2001. godine u Pančevu, već je stekao status buduće zvezde na balkanskoj muzičkoj sceni. Od svojih tinejdžerskih dana, Kristijan je bio duboko vezan za muziku, intuitivno osećajući da će njegov životni put biti neodvojiv od bine i mikrofona. Njegov vokalni talenat brzo je prepoznat, a pod mentorstvom iskusnog profesora Miloša Markovića, Kristijanov glas je sazreo do nivoa koji mnogi porede sa velikanom narodne muzike – Harisom Džinovićem.

Kristijanov repertoar je impresivan i šarolik i obuhvata sve, od najlepših tonova tradicionalne narodne muzike, preko popularnih folk hitova do modernih ritmova zabavnih melodija. Ovo raznoliko muzičko umeće omogućava mu da za svakog slušaoca ponudi nešto po njegovoj želji, meri i ukusu. Tubini nastupi su istinski spektakli jer je svaki njegov izlazak na binu šou u kojem dominira neodoljiva harizma i nepresušna energija.

Kristijan Tuba lagano, ali sigurno stiče popularnost koja prelazi i granice Srbije, čineći ga jednim od najomiljenijih izvođača na privatnim proslavama širom Evrope. Kristijan redovno nastupa i u prestižnim beogradskim kafanama kao što su Barberi, Stari grad i Druga kuća, gde je odličan provod uvek zagrantovan. Njegova sposobnost da dotakne i pokrene publiku, ukombinovana sa dinamičnim nastupima, postavija ga među trenutno najtraženije mlade izvođače.

Najavljeni debi singl ‘Karta natalna’ nestrpljivo se iščekuje na regionalnoj muzičkoj sceni i već mu se predviđa status hita. U međuvremenu, sjajna izvedba pesme ‘Suđeno nam nije’,  na YouTube-u je  skrenula pažnju mnogih, ističući njegovu emotivnu dubinu i umetničku posvećenost.

Trenutno, Kristijan se takmiči i u popularnom muzičkom show-u ‘Zvezde Granda, gde je brzo postao apsolutni favorit, te mnogi očekuju njegovu pobedu.

Osim što brzim tempom osvoja estradnu scenu, Kristijan Tuba je poznat i po svom humanitarnom radu i često učestvuje na koncertima namenjenim prikupljanju sredstava za one kojima su preko potrebna.

Ako u skorije vreme planirate proslave nekih važnih, i vama posebnih događaja, i tražite najbolji bend za proslave jerželite da one budu obogaćene izvanrednom muzikom i nezaboravnim trenucima, imajte na umu da je Kristijan Tuba idealan izbor za vas.

Za sve informacije i angažovanje Kristijana Tube, pozovite broj 062/262/262 (sms, Viber ili WhatsApp). Ne propustite priliku da ovaj izuzetan talenat učini vašu proslavu jedinstvenom i neponovljivivom.

Takođe, dok čekamo da nam najluđa noć i Nova godina pristignu, jedan od najboljih načina da se dobro provedete u izlasku jeste da odete na neki od Tubinih nastupa u popularnim beogradskim lokalima jer po gradu se uveliko priča da ‘Tuba nije truba!’. A kada dođe trenutak za doček Nove godine, mi ćemo vas prvi obavestiti gde će fantastični Kristijan Tuba nastupati i učiniti novogodišnje veče magičnim.