Nova godina

Le Petit Bistro Blue Centar najbolji je izbor kada poželite da proslavite poslovni uspeh sa stilom.

Uspesi zaslužuju da se proslave na poseban način, a Le Petit Bistro Blue Centar u Beogradu nudi idealnu podlogu za takve prilike. Bilo da je reč o poslovnim uspesima, godišnjicama firmi ili promociji zaposlenih, ovaj elegantni prostor kombinuje savršenu lokaciju, izuzetnu uslugu i vrhunsku kuhinju, čineći svaku proslavu nezaboravnom.

Korporativne proslave i događaji su mnogo više od samo zabave. Oni igraju vitalnu ulogu u izgradnji timske kohezije, motivaciji zaposlenih i unapređenju poslovne kulture. Investiranje u dobro isplanirane korporativne događaje može doneti višestruke benefite za kompaniju, uključujući povećanu produktivnost i lojalnost zaposlenih i pozitivnu radnu atmosferu. Zato, sledeći put kada budete razmišljali o budžetu za korporativne događaje, setite se svih prednosti koje donose i planirajte s namerom da stvarate vredne i nezaboravne trenutke za vaš tim.

Korporativni događaji su takođe prilika za jačanje identiteta i imidža kompanije. Bilo da je reč o internim proslavama ili događajima za klijente i partnere, ovi događaji mogu biti odličan način da se predstavi kultura i vrednosti kompanije, što dodatno učvršćuje njen brend.

Nezaboravne proslave uz profesionalnu organizaciju

Le Petit Bistro Blue Centar se, među brojnim ugostiteljskim objektima srpske prestonice, izdvajio svojom jedinstvenom sposobnošću da se prilagodi različitim vrstama korporativnih događaja. Bez obzira da li planirate godišnji sastanak, proslavu jubileja, team building, novogodišnju ili božićnu zabavu, promociju, ili neformalno druženje zaposlenih, ovaj ugledni restoran u srcu poslovnog dela Beograda pruža odgovarajuću fleksibilnost i sofisticiranost za svaki tip okupljanja.

Sa kapacitetom restoranske sale do 200 mesta i sa raznovrsnim opcijama za postavke prostora, od banket gala večera do koktel zabava, kao i profesionalnu organizaciju događaja, bez obzira na temu ili stil proslave koji želite, Le Petit Bistro Blue Centar predstavlja idealan izbor za realizaciju profesionalnih, a ujedno i toplo prijatnih događaja.

Njegov fantastični event tim vam stoji na raspolaganju i zato, kada planirate korporativnu proslavu u Le Petit Bistro Blue Centru, možete biti sigurni da će se pobrinuti da svaki, i najsitniji, detalj vašeg događaja bude savršen. Od ideje, preko planiranja do finalne realizacije proslave, event tim i kompletno osoblje restorana u potpunosti su posvećeni misiji pružanja premium usluge i besprekornog i neponovljivog iskustva.

Na njihovu asistenciju se možete osloniti i kada je reč o izboru hrane, najlepše dekoracije prostora, angažovanju muzike (od živih muzičkih nastupa do DJ setova) profesionalnih snimatelja i fotografa itd. Pored toga, oni mogu organizovati i različite aktivnosti i igre koje će unaprediti timski duh i učiniti vašu korporativnu proslavu još zabavnijom i zanimljivijom.

Le Petit Bistro Blue Centar krasi elegantan i moderan ambijent

Smešten se na prestižnoj lokaciji, na adresi Španskih boraca broj 3, unutar Blue Centra na Novom Beogradu, Le Petit Blue Centar krasi sofisticiran i moderan enterijer koji odiše elegancijom i luksuzom. Prostor je dizajniran tako da pruža komfor i prijatnost, sa savršenim osvetljenjem i udobnim nameštajem koji doprinose stvaranju toplog i privlačnog ambijenta. Ovde možete uživati u privatnosti i ekskluzivitetu, bilo da organizujete skroman skup ili veliku gala večeru.

Le Petit Bistro Blue Centar i gastronomska čarolija

Le Petit Bistro Blue Centar poznat je i po izuzetnoj kuhinji, a znamo da je kvalitetna kulinarska ponuda jedan od najvažnijih aspekata za uspešnost svake proslave. Sa menijem koji predstavlja odabranu kombinaciju tradicionalnih spskih i internacionalnih specijaliteta, i u kojem su čak i klasična jela obogaćena modernim twistom, svaki zalogaj je gastronomska čarolija i istinski poklon za vaše nepce.

Kuvari u Le Petit Blue Centru su zaista fantastični. Ovi vrhunski profesionalci, sa izuzetnim umećem i iskustvom, koriste samo sveže, najkvalitetnije namirnice i sastojke, kao i jedinstvenu recepturu pripreme jela, a glavni začin svakom jelu su ljubav i strast prema gastronomiji i prpremi autentičnih obroka koji ostavljaju bez daha.

Le Petit Bistro Blue Centar nudi veliki izbor menija za korporativne proslave, ali i mogućnost prilagođavanja ili kreiranja sopstvenog set menija po vašem ukusu i izboru. Na svakom meniju se nalazi impresivna selekcija, od raskošnih predjela i bogatih glavnih jela do sofisticiranih deserata, dok odličan izbor vrhunskih vina, premium pića i koktela dodatno upotpunjuje vaše kulinarsko iskustvo.

Na raspolaganju vam je i usluga keteringa, tako da, bilo da želite da organizujete vaš korporativni događaj u Le Petit Bistro Blue Centru ili iskoristite njegovu ketering ponudu na nekoj drugoj lokaciji, možete biti sigurni da ćete vi i vaše zvanice uživati u vrhunskoj gastronomiji.

Specijalna ponuda za termine u julu avgustu

Rezervišite na vreme termin za Vašu proslavu jer u toku je sjajna, specijalna ponuda za termine u julu i avgustu, tokom koje vam Le Petit Bistro Blue Centar poklanja 10% popusta na redovne cene.

Pozovite  +381 66 31 11 13 ili pišite na managerlepetitbistrobluecentar@gmail.com i neka planiranje vašeg korporativnog događaja počne.