Muzička scena dobila je još jednu veoma talentovanu devojku neverovatnog glasa. U pitanju je Ksenija Grbusic – vokal koji voli i Novak Djokovic, a ako se pitate zbog čega to naglašavamo, razlog tome je što je upravo ona jedna od retkih muzičara koje je Novak zapratio na Instagramu.

ksenija grbusic
Ksenija Grbusic i Milica Pavlovic

Ksenija Grbušić je talentovana Beograđanka koja se izuzetno izdvojila u moru novih muzičara i osvojila publiku svojom neverovatnom harizmom. Najčešće postavlja svoje covere na svom Instagram profilu  i YouTube kanalu gde smo je i zapazili i do sada ima veliki broj objavljenih covera pesama velikih pevača.

Do sada smo imali prilike da čujemo njen glas kao prateći vokal na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradskoj Areni, na Prvoj televiziji, zatim na splavu Komodo kao i u popularnom Santo Domingo baru gde je napravila pravi spektakl.

Da joj se smeši zavidna karijera, o tome govori njen fantastični glas kao i koliko je harizmatična i jedinstvena. Pratite naš sajt ukoliko želite da sazntate gde će to u narednom periodu nastupati prelepa Ksenija Grbušić.

T.Ž.