Nova godina

Kurs za frizera je odlična prilika da započnete međunarodnu karijeru. Frizerski poziv je jedno od najtraženijih zanimanja u celom svetu za kojim potražnja ne prestaje da raste nikada, a da biste napravili prvi korak ka njemu, neophodna vam je kvalitetna i temeljna edukacija.

Karijera frizera omogućava da spojite strast prema oblikovanju i nezi kose, kreativnost i ljubav prema putovanjima, baveći se poslom koji svakodnevno unosi osmeh na lica vaših klijenata. Svaki radni dan u frizerskom poslu donosi nove prilike za transformaciju, ne samo izgleda klijenata već i njihovog samopouzdanja i percepcije sebe. Sposobnost da se sopstvenim rukama stvori lepota tražena je na svakom kontinentu, u svakoj kulturi, što profesiju frizera čini univerzalno cenjenom i poštovanom.

Međunarodna karijera profesionalnog frizera otvara vrata raznovrsnim radnim okruženjima – od visoko rangiranih salona u velikim metropolama, preko luksuznih kruzera, do ekskluzivnih spa i wellness centara. Rad u inostranstvu takođe pruža šansu da budete deo filmske industrije, kao i velikih modnih događaja, da sarađujete sa poznatim ličnostima i svoj rad predstavite na međunarodnoj sceni.

U svetu gde frizerska umetnost prelazi granice, kurs za frizera nudi ne samo veštine i znanje, već i pasoš za međunarodnu karijeru.

KURS ZA FRIZERA AKADEMIJE PANJKOVIĆ

Kurs za frizera Akademije Panjković jedan je od najtraženijih na tržištu i nosi titulu najkvalitetnijeg iz mnogo razloga.

Frizerstvo je profesija koja se neprestano razvija, prateći ritam svetskih trendova i inovacija. Akademija Panjković, sa decenijama iskustva i tradicije, nudi kurs za frizera koji je savršeno usklađen sa potrebama modernog frizerskog tržišta. Edukacija se ne fokusira samo na tehničke aspekte zanata kao što su šišanje, bojenje i stilizovanje, već uključuje i poznavanje i duboko razumevanje globalnih trendova, različitih kultura i stilova. Ova sveobuhvatna obuka osigurava da će diplomci biti spremni za izazove i prilike koje pred njih postavlja međunarodna frizerska industrija.

Bez obzira da li ste na početku svoje karijere ili ste već iskusan frizer koji želi da proširi svoje znanje i veštine ili se upozna sa najnovijim tehnikama i materijalima, Akademija Panjković nudi različite programe koji mogu odgovoriti na svaki zahtev polaznika.

U ponudi se nalaze kako osnovni kurs za ženskog frizera i kurs za muškog frizera, tako i specijalizovani programi, kao što su kurs za nadogradnju kose, master barber kurs i kursevi za profesionalne šminkere. Posebno mesto zauzima individualni kurs za frizera, koji pruža jedinstvenu priliku za rad 1 na 1 sa Mikijem Panjkoviće i to sa prilagođenim tempom rada u skladu sa vašim raspoloživim vremenom i stepenom napretka. 

Završetkom kursa na Akademiji Panjković stičete neprocenjivo vredno znanje i veštine, kao i međunarodno priznat sertifikat koji vam otvara vrata profesionalnog rada bilo gde u svetu. Ovaj sertifikat služi kao potvrda vaše stručnosti i predanosti frizerskom zanatu i čini vas konkurentnim na globalnom tržištu rada.

Ne dozvolite da vaše ambicije čekaju! Pozovite Akademiju Panjković putem broja +381 63 60 80 93  i obezbedite svoje mesto u novoj klasi polaznika što pre. Upis je u toku, a broj mesta ograničen!