Nova godina

Odaberite kvalitetan frizerski kurs u Beogradu i priuštite sebi sigurnu priliku ka sigurnom uspehu. Neka vaša karijera frizera krene uzlaznom putanjom, zato vam preporučujemo kvalitetan frizerski kurs u Beogradu akademiju Panjković koja je već dugi niz godina najbolji frizerski kurs u našem reginou, ne samo u Beogradu.

Akademija Panjković priuštiće vam izuzetno kvalitetan frizerski kurs gde vas očekuje puno izazova u kojima ćete uživati. Teorijska i praktična obuka samo su deo ove fenomenalne priče koja traje preko 10 godina i koja iza sebe ima niz uspešhih učenika koji su danas vrhunski frizeri.

Miki Panjković, inače tvorac akademije, svoje znanje usavršio je u najprestižnim američkim školama, a svoje znanje kasnije je preneo i u naš region i tako doneo nešto sasvim novo i autentično kod nas. Probudite svoju kreativnost uz kvalitetan frizerski kurs u Beogradu gde vas očekuje najbolja obuka i prijatno druženje sa drugim učenicima.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

Kurs za frizera na akademiji Panjković obezbediće vam kompletnu obuku gde će se svaki predavač posvetiti učeniku kako bi na pravi način savladao sve tehnike frizerskog sveta. Istraživajući tržište, najbolji kurs za frizera koji je zadovoljio naše kriterijume jeste definitivno akademija Panjković, a evo i razloga zbog čega.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom, akademija Panjković nudi kurs za frizera koji obuhvata:

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima
kurs za frizera

Frizerski kurs Panjković osmišljen je traje nekoliko meseci tačnije, kurs za muškog frizera traje 5 meseci, dok kurs za ženskog frizera traje 6 meseci. Ukoliko već imate iskustvo, postoji mogućnost skraćenog kursa koji će vam biti od velike koristi za dalje usavršavanje.

Nakon završetka akademije Panjković moći ćete da izgradite svoju karijeru frizera i bićete spremni da otvorite svoj salon nakon položenog kursa. Preporuku koju budete dobili stvoriće vam mogućnost da se zaposlite u bilo kom frizerskom salonu.

Ono što će vam frizerski kurs akademije Panjković garantovati, jeste objašnjenje svega što vas interesuje, kako praktično, tako i teorijsko znanje. Važbaćete sa najkvalitetnijom kozmetikom za negu kose, a Miki Panjković biće tu za vas u svakom trenutku kako bi vam objasnio sve nedoumice.

Uđite u svet frizera uz prestižnu akademiju Panjković i obezbedite sebi put do vrha. Uz malo truda i vašu kreativnost biće jedinstveni i uvek inovativni. Učite od najboljih i bićete najbolji frizer čiji kvalitet će svi prepoznati.

T.Ž.