Nova godina

Potreban vam je parking koji nudi aerodrom Beograd koji garantuje kvalitet i sve što možemo reći je MB Car. Siguran i pouzdan parking aerodrom koji će čuvati vaše vozilo dok te na putu. Upoznajte jedan od vodećih privatnih parkinga kod aerodroma koji je već nakon prvog meseca svog rada opravdao poverenje klijenata.

Vodeći se potrebama vozača koji često putuju avionom MB Car parking aerodrom Beograd došao je na ideju da svakom putniku maksimalno olakša putovanje i samu organizaciju istog. Istraživajući tržište pažljivo, došli su na ideju da naprave parking kod aerodroma gde ćete moći da ostavite vaše vozilo, a njihov vozač će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom, nakon čega vi možete bezbedno otići na vaše dogovoreno putovanje.

Odmah po odlasku na aerodrom Beograd dogovorićete se kada se vraćate nazad, a isti vozač sačekaće vas u dogovoreno vreme. Mb Car parking aerodrom Beograd nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta da vas vozač odveze.

Ono što je važno napomenuti, jeste da MB Car parking radi 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da ih možete posetiti u bilo koje doba dana ili noći, u zavisnosti od vašeg polaska aviona. MB Car parking aerodroma Beograd u potpunosti je prekriven kamerama i poseduje obezbeđenje, zato ne morate brinuti o bezbenosti vašeg vozila dok ste odsutni.

PRIVATNI PARKING AERODROMA BEOGRAD

privatni parking kod aerodroma beograd

I to nije sve, privatni parking aerodrom Beograd MB Car je jedan od najboljih parkinga jer vam pruža mogućnost pranja i čišćenja vozila dok ste vi na putu. Bilo da ostajete 3 ili 33 dana, u dogovoru sa vama vozilo će biti sređeno baš onako kako ste želeli.

Ovo su neki do razloga zbog čega je MB Car parking aerodrom vaš odličan odabir, a pored toga možete iskoristiti i pogodnosti koje nudi MB Car jer takođe, poseduje i auto servis ukoliko vam je neophodna bilo kakva popravka na vašem automobilu.

Toliko mogućnosti vam nudi MB Car privatni parking kod aerodroma, zato odaberite pouzdan parking koji vam garantuje putovanje bez stresa. Već danas možete odabezbediti svoje mesto u MB Car privatni parking kod aerodroma, a to možete učiniti pozivom na broj  +381 63 324 550 ili na +381 60 145 1979.

Vaš MB Car parking aerodrom Beograd.

T.Ž.