Nova godina

Ako želite kvalitetne parking usluge, upoznajte MB Car parking koji vam garantuje sigurnost za vaše vozilo koliko god je to potrebno. Kvalitetne parking usluge podrazumevaju da vaše vozilo bude obezbeđeno u svakom trenutku tokom vašeg putovanja. Odaberite MB Car parking koji vam nudi parking mesta nadomak aerodroma gde možete ostaviti svoje vozilo pre putovanja avionom.

Odlazak van zemlje zahteva organizaciju, posebno kada je prevoz u pitanju, zato uz MB Car i njihove kvalitetne parking usluge ne morate više razmišljati da li neko može da vas vozi na Vaš let. Iako ne postoje dugo, za veoma kratak period uspeli su da osvoje poverenje mnogih vozača koji se uvek rado vraćaju da koriste njihove kvalitetne parking usluge.

AERODROM PARKING USLUGE

aerodrom parking usluge

Aerodrom parking usluge nikada nisu bile bliže od kako postoji MB Car parking koji se naalzi na samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom. Ono što čini MB Car parking toliko posebnim, jeste činjenica da će vas njihov vozač odvesti do aerodroma, nakon čega možete bez stresa otići na vaše isplanirano putovanje.

Vaše vozilo možete ostaviti koliko god je to potrebno, bilo da je u pitanju 5 ili 25 dana. Parking usluge podrazumevaju pre svega sigurnost, u koju je uključen konstantan video nadzor, kao i obezbeđenje koje je uvek prisutno 0-24h. Aerodrom parking usluge MB Car firma nudi vam i sređivanje i pranje vozila dok ste vi odsutni.

Toliko je pogodnosti kada su parking usluge MB Car u pitanju, da ne morate više razmišljati i brinuti o transportu i sigurnosti vašeg vozila. Obezbedite sebi najbolje aerodrom parking usluge i uživajte u putovanju bez stresa.

AERODROM PARKING ISKUSTVA

aerodrom parking iskustva

Oni koji su koristili MB Car aerodrom parking, iskustva su i više nego pozitivna. Gotovo svaki korisnik ponovo se vratio kako zbog sigurnosti, tako i zbog cene. Po ceni već od 200 rsd možete ostaviti svoje vozilo na MB Car parkingu i uživati u putovanju. Sigurni smo da će i vaša aerodrom parking iskustva biti zadovoljavajuća i da ćete MB Car i vama ponuditi kvalitetne parking usluge.

Uživajte u različitim pogodnostima koje nudi MB Car parking, i vaš ljubimac će vas sačekati nakon vašeg povratka u odličnom stanju jer na ovom parkingu možete i popraviti vaše vozilo jer MB Car nudi i auto servis.

Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga možete saznati pozivom na broj 063 324 550 ili im pišite na e-mail adresu office@mbcar.rs

T.Ž.