Nova godina

Odaberite Panjković frizerski kurs za uspeh kakav zaslužujete i postanite pravi profesionalac čiji kvalitet će mnogi prepoznati. Panjković frizerski kurs je tu da vam obezbedi kompletnu obuku i nauči vas sve tajne vrsnih frizera koje ćete samostalno primenjivati u daljem radu. U pitanju je akademija sa dugogodišnjim iskustvom u svetu frizera koji su od samog poečtka broj 1. na tržištu i koji vam nude kompletnu teorijsku i praktičnu obuku.

Panjković frizerski kurs pažljivo je kreiran u cilju kvalitetne obuke i što boljeg razumevanja svih izazova u poslu koji se nalaze pred vama. Ako želite da se edukujete uz velike profesionalce, Panjković frizerski kurs je pravi odabir za vas.

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

Panjković frizerski kurs Beograd otvoriće vam mnoga vrata koja vode do samog vrha, a sama obuka podrazumeva praktičnu i teorijsku obuku koju ćete uz prave profesionalce sa lakoćom savladati. Probudite svoju kreativnost i talenat i postanite najbolji u poslu koji će vam garantovano doneti veliki uspeh i karijeru o kakvoj mnogi maštaju.

Frizerski kurs Beograd akademije Panjković nudi obuku koja obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Mogućnost učešća na modnim eventovima

Miki Panjković, inače tvorac akademije, svoje znanje usavršio je u najboljim američkim školama, nakon čega je svoje preneo kod nas, i tako osvežio naše tržište najmodernijim svetskim trendovima. Odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu gde vas očekuje kvalitetna i sigurna obuka, kao i prijatno druženje sa drugim učenicima koji dele ista interesovanja kao i vi.

Frizerski kurs na akademiji Panjković osmišljen je traje par meseci tačnije, kurs za muškog frizera traje 5 meseci, dok kurs za ženskog frizera traje ukupno 6 meseci. Ovo je sasvim dovoljan period za sve učnike da uđu u svet frizera i odmah nakon kursa obavljaju samostalno svoj posao. Ako već imate iskustva u ovoj branši, postoji mogućnost skraćenog kursa koji će vam i te kako biti od velike pomoći za dalje usavršavanje i razvoj poslovanja.

Ne propustite priliku da naučite sve tajne velikih profesionalaca, zato odaberite najbolji frizerski kurs i osigurajte sebi mesto već danas! Sve dodatne informacije o kursu možete dobiti pozivom na broj 063/60-80-93 ili ih kontaktirajte putem mail-a office@akademijapanjkovic.rs.

T.Ž.