Nova godina

Ukoliko izlazite po beogradskim lokalima i pratite domaću muzičku scenu, sigurno ste čuli za sada već dobro poznato ime Nađa Golubović za koju slobodno možemo reći da je prava muzička zvezda koja ostavlja bez daha. Gde god da je Nađa Golubović nastupala, tu je provod bio na samom vrhuncu uz puno dobre energije i atmosfere.

Nađa Golubović javnosti je postala poznata nakon učešća u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde gde je ostavila izuzetno pozitivan utisak, kako na žiri tako i na celu publiku koja je bila oduševljena njenim vokalnim sposobnostima i harizmom. Iako nije odnela pobedu, Nađa Golbović ostala je i te kako upamćena kao izuzetan muzičar, što je dovelo do velikog interesovanja za njene nastupe širom Srbije.

Kako je od takmičenja prošlo nekoliko godina, Nađa sada ćesto nastupa u popularnim beogradskim lokalima i često je možemo čuti uživo, a do sada smo imali prilike da je čujemo u kafani Barberi, Drugoj kući, u Dep baru, u restoranu Terminal, itd.

Ovo su samo neki od popularnih beogradskih lokala gde je Nađa Golubović nastupala i gde je priredila pravi muzički spektakl i veče za pamćenje. Jedan od specijalnih događaja gde je Nađa pevala a da su privukli pažnju medija, jeste njen nastup u Grčkoj gde je pevala na rođendanu poznatog fudbalera Ognjena Vranješa, i to zajedno sa Cecom Ražnatović.

Njen neverovatan glas, harizma kao i stas doveli su je do pravog puta kada je muzika u pitanju, a sigurni smo da sjajnoj Nađi predstoji blistava muzička karijera kako mnogi iskusni muzičari prognoziraju. Ono što vam možemo sa velikim zadovoljstvom preporučiti, jeste da doživite njen nastup uživo jer ćete zasigurno uživati kao i mnogi.

Ukoliko vas interesuju sva dešavanja u Beogradu, kao i gde će Nađa Golubović nastupati u narednom periodu, možete se informisati na sajtu kudaveceras.rs ili pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja i rezervacije.

U nastavu poslušajte hit pesmu Nađe Golubović – Više nemam šta da izgubim: