Nova godina

Bilo da ste barem jednom do sada posetili ovaj sajt ili ne, Kuda večeras portal proglašen je za najboljeg vodiča za noćni život u Beogradu prema mišljenju mnogih ljubitelja noćnog života. Kuda večeras portal osnovan je 2015. godine u cilju što boljeg informisanja i kvaliteta usluge kada je noćni život u pitanju. Iza ovog sajta stoji ekipa koja i te kako zna šta radi i u potpunosti je upoznata sa noćnim životom, što je doprinelo da se sajt Kuda večeras veoma brzo razvije.

Danas ovaj sajt broji veliku posećenost od preko 20.000 posetilaca svakodnevno i pruža uvek tačne i sigurne informacije o dešavanjima u Beogradu. Kuda večeras sajt ponudiće vam uvek zanimljiva i popularna mesta i veoma lako možete pronaći za svakoga po nešto. Pored noćnog života koji se svakodnevno ažurira i možete se informisati o nastupima svakog dana, na sajtu ćete pronaći i veliku bazu kada su bendovi i proslave u pitanju.

U nastavku vas vodimo kroz sajt Kuda večeras po sekcijama, nakon ćega ćete se uveriti da će vam sajt Kuda večeras biti od velike pomoći u budućnosti i gde ćete dobiti potrebne informacije.

KUDA VECERAS KLUBOVI

Kuda večeras klubovi ponudiće vam bogatu bazu beogradskih klubova gde možete odabrati klub po vašoj meri. Kuda večeras sajt redovno ažurira svoju bazu i prati sva dešavanja, tako da ćete uvek pronaći najnovija aktuelna mesta koja možete posetiti. U pitanju je baza provereno dobrih klubova, a mi izdvajamo Drugu kuću, klub Komitet, klub Up n Down gde vas očekuje zasigurno dobar i kvalitetan provod. Beogradski klubovi oduvek su biti atraktivni svim ljubiteljima noćnog provoda jer klubovi imaju uvek autentičnu atmosferu, zbog čega mnogi biraju baš njih. Beogradski klubovi daju vam mogućnost da odaberete mesto za izlazak po žanru muzike, pa tako možete očekivati ponudu klubova gde se može čuti domaća ili strana muzika.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS SPLAVOVI

Kuda večeras splavovi takođe predstavljaju široku bazu najboljih beogradskih splavova koji su aktuelni tokom cele letnje sezone. Ovde možete pronaći veliki broj splavova gde većina njih radi tokom cele nedelje i u svakom trenutku pronaći ćete provereno najavljene nastupe kako biste mogli da isplanirate izlazak. Splavovi su najpopularnija mesta tokom leta jer vas očekuje vrlo atraktivan provod na reci koji traje do jutra. Od najboljih splavova u Beogradu izdvajamo splav Pristan, splav Lasta, splav Kartel kao i splav Tag. Ovo su najtraženija mesta koja nude dinamičan provod koji vas neće ostaviti ravnodušnim. U pitanju su mesta različitih muzičkih žanrova, tako da ćete pronaći najbolje mesto za sebe veoma jednostavno i lako.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS KAFANE

Kuda večeras kafane je možda i najposećenija stranica na sajtu jer je poznato da su mnogi beograđani pravi boemi i posebno uživaju u kafanskom noćnom provodu. Sve je više omladine koja bira ovakav vid izlazaka i često možemo videti sve generacije na jednom ovakvom mestu. Kafane kako kažu, imaju dušu, zato izdvajamo kafanu Barberi, Druga kuća, kafana Bajka i Gradsku kafanu gde je provod čista desetka. Uživaćete u boemskim noćima kojima nema kraja, a uz portal Kuda večeras uvek ćete blagovremeno biti obavešteni o svim nastupima u beogradskim kafanama, nakon čega možete sa lakoćom isplanirati svoj izlazak.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS RESTORANI

Kuda večeras restorani je najveća baza restorana za svačiji ukus, i na sajtu možete pronaći gotovo sve beogradske restorane i kompletne onformacije o njima. Pored nastupa u lokalima, možete se informisati o radnom vremenu lokala, ambijentu , ponudi i svim aktuelnostima koje se događaju. Najvažnije od svega, što je mnogima od pomoći, jeste kompletan meni koji možete pronaći na sajtu Kuda večeras za sve sve restorane. Od mnogih restorana u Beogradu, izdvajamo restoran Dva jelena, restoran Nebo i zemlja, restoran Zlatni bokal, Mala plava vrata, restoran Hyde park. U pitanju su restorani različite kuhinje gde vas očekuju vrsni ukusi koji će vas oboriti sa nogu. Većina restorana nudi uvek prijatnu živu muziku, tako da nećete ostati ravnodušni koji god restoran da posetite.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS CAFFE & BAR

Kuda večeras caffe & bar ponudiće vam sjajne barove kako za provod, tako i za svakodnevno uživanje. U pitanju su barovi različitog koncepta, ali svakako dobre atmsofere i još boljeg provoda. Ovo je deo gde možete pronaći i najbolja mesta za jutarnju kaficu, popodnevno druženje ili večernji izlazak. Ukoliko ste ljubitelj manjih mesta za večernji provod, barovi će biti odličan odabir za uživanje sa ekipom u opuštenoj atmosferi. Od beogradskih barova izdvajamo Baraka bar, Santo Domingo bar, Dok Lounge i Dep bar. Ovde vas očekuje vrhunski provod koji će vam priuštiti veče za pamćenje.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS PROSLAVE

Kuda večeras proslave je baza beogradskih lokala gde moežte pronaći najbolja i najlepša mesta za vašu proslavu. U ponudama vas očekuju kompletne informacije o lokalu koje podrazumevaju lokaciju, ambijent, kapacitet, ponudu cena, menija, dekoracije, i svega što je potrebno prilikom odabira prostora za proslave. Od prostora za proslave izdvajamo event centar Victory, Baraka bar, restoran Imperium Hall koji će vam biti na raspolaganju za svaki dogovor i koji će se potruditi da ispune svaku vašu želju i učine vaš dan nezaboravnim.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS BENDOVI

Kuda večeras bendovi je baza bendova sa cele teritorije Srbije ge sa lakoćom možete pronaći bend za sve prilike. Ukoliko vam je potreban bend, pevač ili DJ za privatnu proslavu, na sajtu Kuda večeras možete lako pronaći željeni bend i informisati se o dodatnim informacijama. U pitanju su biografije bendova koja će vam pomoći da odaberete bend prema vašem omiljenom žanru i olakšate sebi potragu za istim. Od bendova se proslave izdvajamo Do daske band, Metropolis band koji prave vrhunsku atmosferu i priuštiće vam nezaboravnu proslavu koja podrazumeva bogat i raznovrsan muzički repertoar.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

KUDA VECERAS NOVA GODINA

Kuda večeras Nova godina je deo sajta koji postoji dugi niz godina i predstavlja najveću bazu kada je u pitanju Nova godina Beograd. Posetom ovog dela pronaći ćete sve novogodišnje ponude koje organizuju doček Nove godine za svačiji ukus. U zavisnosti od vaših želja i ukusa, pronaći ćete mesto za sebe i svoje društvo i odabrati pravo mesto gde će Nova godina biti proslavljena sa stilom. Što se ponuda tiče, izdvajamo Baraka bar, kafana Barberi, Perla Event Hall, event centar Victory, hotel Balašević, event centar Love House, restoran Princ, restoran Zlatnik Hall, restoran Košuta, i mnoge druge.

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Ovo su glavni razlozi zbog čega je sajt Kuda večeras toliko popularan i posećen, ejr nudi kompletne informacije o gotovo svim brogradskim lokalimao kojima se možete informisati u svakom trenutku.

Za sve dodatne informacije u vezi lokala i dešavanja možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste uvek biti u koraku sa svim aktuelnostima u Beogradu.

Vaš portal Kuda večeras.

T.Ž.