Nova godina

Najbolja kafa za espresso je ona kafa koja je pre svega napravljena od pažljivo odabranog zrna, kvalitetno pržena i adekvatno upakovana za dugotrajnu svežinu. Ako želite savršen espresso napitak, u nastavku teksta upoznaćete premium kafe za espresso aparate, kao i aparate koji su idealni za vaš dom ili firmu.

ESPRESSO KAFE VRSTE

Espresso kafe vrste su osmišljene da budu toliko ukusne i kvalitetne da, gotovo svaki dom danas poseduje espresso aparat jer je slobodnog vremena sve manje, pa je jednostavnije jednim klikom dobiti savršenu šoljicu kafe. Postoji nekoliko vrsti aparata i espresso kafa vrhunskog kvaliteta,a mi smo izdvojili one najpraktičnije.

Kompanija Doncafe espresso dizajnirala je espresso aparat na cialde, espresso aparat na kapsule i espresso aparat na zrno.

ESPRESSO APARATI NA CIALDE

Espresso aparati na cialde su aparati pomoću kojih se jednostavno pravi espresso kafa. Funkcioniše tako što se kafa koja je samlevena i upakovana u kesici za čaj ubacuje u aparat, koji pomoću vrele vode daje savršenu espresso kafu.

Espresso na cialde u svojoj ponudi ima dve vrste espresso kafe :

  • Doncafe espresso cialde mešavina je napravljena pažljivim balansiranjem afričkih robusti, dobijenih posebnim postupkom prerade, i opranih arabika Južne i Centralne Amerike, koje joj daju specifičnu aromu meda i svežeg voća. Kafa punog ukusa, postojane kreme, idealna za sve espresso napitke. 
  • Doncafe Espresso di Barista cialde je osmišljena pažljivim odabirom najkvalitetnijeg zrna robuste i ručno branih arabika Centralne Amerike i Brazila. Ovo je kafa koju karakteriše sveža, slatka, cvetna aroma, prožeta ukusom suvog voća. Intezivnog je mirisa i daje espresso savršene kreme, svojstvene mešavinama sa dominantnim sadržajem arabike, što je čini idelanom za latte art. 

ESPRESSO APARATI NA KAPSULE

Espresso aparati na kapsule su takođe vrlo jednostavni i praktični za upotrebu i u pitanju su jedni od najzastupljenihjih aparata za domove i kompanije. Aparati funkcionišu tako što se određena kapsua ubaci u deo za aparat, nakon čega aparat sam pripremi kafu za nekoliko sekundi. Dobićete vrhunsku kafu koja je sveža i savršenog, punog ukusa.

Espresso aparati na kapsule imaju tri vrste espresso kafe:

-Doncafe espresso cremoso

-U pitanju je slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike čije se plantaže nalaze u  Brazilu. Doncafé Cremoso je osnova za sklad snažnih i očaravajućih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika.

-Doncafe espresso intenso

-U pitanju je intenzivna, slatka i gorka mešavina kafe, napravljena je od izvrsnog roda arabika Brazila i Salvadora i najkvalitetnijih sorti robusta Indije i Kameruna, Doncafé Intenso pruža espresso intezivnog i postojaćeg ukusa. 

-Doncafe espresso DiBarista

-Doncafe Barista Espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i 100% arabike i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu.

ESPRESSO APARATI NA ZRNO

Espresso aparati na zrno su osmišljeni takođe, tako da vam ne oduzimaju previše vremena a da vam pripreme kafu vrhunskog ukusa. Aparat sam melje kafu, što vam pruža pravi ukus sveže samlevene kafe koji ćete obožavati.

Espresso aparati na zrno imaju četiri vrste espresso zrna:

Doncafe espresso

Ova mešavina Doncafe espresso napravljena je pažljivim balansiranjem afričkih robusti kao i predhodna doncaffe espresso kafa, ali je u pitanju veća gramaža.

Dobijena je posebnim postupkom prerade kao i pažljivog prženja zrna na jedinstven način. Kafa punog ukusa, postojane kreme, idealna za sve espresso napitke.

Doncafe barista espresso

Doncafe barista espresso kafa stvorena pažljivim odabirom najkvalitetnijih zrna robuste i ručno branih arabika Centralne Amerike i Brazila. Ovu vrstu kafe karakteriše sveža, slatka, cvetna aroma, prožeta ukusom suvog voća.

Intenzivnog je mirisa i daje espresso savršene kreme, svojstvene mešavinama sa dominantnim sadržajem arabike, sto je čini idealnom za latte art. Jedinstvene arome postižu se pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

Doncafe vendesso

Ljubitelji jakog espressa uživaće u mešavini za pripremu napitka jake i postojane kreme, intenzivnog ukusa, prijatne arome i zanosnog mirisa. Preporučljivo za vending mašine. 

Jedinstvene arome postižu se pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

Doncafe barista espresso crema

Sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremu. Arabike poreklom iz Centralne i Južne Amerike zajedno sa najkvalitetnijim zrnima robuste daju ovoj mešavini idealan spoj aroma, kao i punoću ukusa.  Jedinstvene arome postižu se pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe.

Pronađite espresso aparat za sebe, odaberite koja je najbolja espresso kafa za vas i uživajte u punom ukusu svakog jutra. Neka vaša jutra dobiju novi smisao uz najkvalitetniju epsresso kafu bez koje više nećete moći.

T.Ž.