Nova godina

Ako želite da upišete najbolji frizerski kurs u Beogradu koji će vam otvoriti mnoga vrata kada je karijera u pitanju, upoznajte dobro poznatu akademiju Panjković gde je svaki trenutak savršena prilika da se istaknete i postanete najbolji u svojoj branši. Akademija Panjković je prestižna akademija na čijem frizerskom kursu ćete naučiti sve što vam je potrebno za kvalitetan i siguran rad.

Postanite broj 1. kada je posao frizera u pitanju i budite deo najvećih profesionalaca koji će vam sa zadovoljstvom preneti svoje znanje. Najbolji frizerski kurs u Beogradu obezbediće vam kompletnu obuku koja se bazira na praktičnoj i teorijskoj nastavi gde ćete sa lakoćom i razumevanjem savladati svaki izazov koji je pred vama.

Miki Panjković, inače tvorac akademije, svoje znanje usavršio je u najboljim američkim školama, koje je kasnije preneo u naš region i tako doneo nešto sasvim novo i autentično kod nas. Probudite svoju kreativnost uz najbolji frizerski kurs u Beogradu gde vas očekuje kvalitetna i sigurna obuka, kao i prijatno druženje sa drugim učenicima.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

Kurs za frizera danas se svrastava u najtraženije kurseve u celom svetu zato ne propustite priliku da naučite sve tehnike frizerskog sveta i postanete brend za sebe. Uživajte u svom poslu, neograničenoj zaradi, kao i mogućnošu da svoj posao radite bilo gde i u bilo kojoj državi. Ukoliko završite frizerski kurs Panjković, dobićete sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Ovo je sjajna prilika da osigurate sebi posao gde god da otputujete, zato odaberite najbolje za sebe kada je krus za frizera u pitanju.

Kurs za frizera na akademiji Panjković osmišljen je traje nekoliko meseci tačnije, kurs za muškog frizera traje 5 meseci, dok kurs za ženskog frizera traje ukupno 6 meseci. Ovo je odličan period za sve početnike kako bi mogli sa sigurnošću da uđu u svet frizera i sa lakoćom obavljaju svoj posao. Ako već imate iskustva u ovoj branši, postoji mogućnost skraćenog kursa koji će vam biti od velike koristi za dalje usavršavanje.

Najbolji frizerski kurs u Beogradu pružiće vam sve što vam je potrebno za veliki uspeh i karijeru o kakvoj maštate. Ostalo zavisi od vas i vaše želje za novim izazovima. Ukoliko ste kreativac po prirodi, onda je kurs za frizera na akademiji Panjković upravo ono što vam je potrebno za dalje usavršavanje. Ne propustite priliku da naučite sve tajne velikih profesionalaca, zato odaberite najbolji frizerski kurs i osigurajte sebi mesto već danas!

Sve dodatne informacije o kursu možete dobiti pozivom na broj 063/60-80-93 ili ih kontaktirajte putem mail-a office@akademijapanjkovic.rs.

T.Ž.