Nova godina

I ove godine očekuje vas luksuzna Nova godina u restoranu Princ koja vas neće ostaviti ravnodušnim. U susret najlepšem periodu u godini i novogodišnjoj auforiji koja počne već u oktobru, restoran Princ je jedan od restorana za koji se mnogi interesuju mnogo pre samog dočeka 31. decemra. Neki od razloga jesu sam prostor i ambijent restorana, zatim i kompletna organizaciji po čemu mnogi pamte restoran Princ. Neka vaša Nova godina u restoranu Princ bude proslavljena sa stilom uz najbolju muziku, najbolju uslugu i vaše najbolje prijatelje, a Princ vam garantuje nezaboravan provod.

RESTORAN PRINC NOVA GODINA

Restoran Princ Nova godina biće jedna od najlepših novogodišnjih večeri u kojoj ćete s’ ljubavlju uživati. Sam doček Nove godine predstavlja posebnu euforiju, posebno kada je u pitanju ovakav restoran koji oduševljave sve posetioce. Ušaškan daleko od gradske gužve, na prelepom beogradskom hipodromu, nalazi se restoran Princ koji vam obećava nezaboravnu proslavu Nove godine.

Restoran Princ pre nekoliko godina otvorio je svoja vrata i priuštio svim ljubiteljima luksuznog dočeka Nove godine mesto koje će uvek rado birati i u kojem će posebno uživati. Elegancija i komfor glavne su karakteristike restorana Princ, zato ovog puta doživite doček Nove godine za pamćenje.

Restoran Princ Nova godina prirediće vam veče puno iznenađenja, poput čarobnog vatrometa, odličnim muzičkim izborom, tradicionalnim srpskim specijalitetima i neverovatnom energijom koja vlada ovim mestom. Kao što je i pre bio slučaj, muzički odabir u restoranu Princ biće zasigurno atraktivan,  zbog čega će raspoloženje svih gostiju biti na vrhuncu cele večeri.

Očekuju vas sveže pripremljeni specijaliteti koji su pažljivo kreirani sa puno umeća i ljubavi. Neograničena konzumacija pića biće vam na raspolaganju tokom cele večeri, što je odlična prilika za opuštajuće novogodišnje veče sa stilom. Sve je osmišljeno sa željom da ste kao i svake predhodne godine, kvalitetno provedete i doživite nesvakidašnji luksuzni doček Nove godine.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja restoran Princ Nova godina koji će i ovog puta biti jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu. Sve dodatne informacije u vezi restorana Princ možete dobiti putem broja 062/111-22-33 ili na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.