Nova godina

Odaberite najbolji frizerski kurs i postanite vrhunski frizer čiji kvalitet će svi prepoznati. Ukoliko želite da naučite ili savladate sve tehnike velikih profesionalaca, najbolji frizerski kurs na tržištu jeste akademija Panjković koja će vam obezbediti kompletnu obuku odakle možete očekivati visok nivo znanja.

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo kurs za frizera akademije Panjković koji je davnih godina nastao sa željom da svima onima koji žele da postanu profesionalni frizer obezbede najbolju moguću obuku. Ono što možete očekivati, jeste pažljivo planiran frizerski kurs koji ćete uz Mikija Panjkovića sa lakoćom savladati.

Miki Panjković svoje znanje usavršio je u prestižnim američkim školama, koje je kasnije preneo u naš region i tako doneo nešto sasvim novo i autentično kod nas. Probudite svoju kreativnost uz najbolji frizerski kurs u Beogradu gde vas očekuje kvalitetna obuka i prijatno druženje sa drugim učenicima.

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

frizerski kurs beograd
frizerski kurs beograd

Frizerski kurs Beograd akadamije Panjković baziran je na teorijskoj i praktičnoj obuci koja je pažljivo kreirana u cilju što boljeg razumevanja za svakog polaznika. Bilo da imate iskustva u frizerskom svetu ili ne, frizerski kurs Beograd akademija Panjković je tu da vam pokaže sve tajne najboljih frizera u svetu.

Akademija Panjković je škola koja će vam otvoriti mnoga vrata u svetu nege i lepote i obezbediće vam pravi put ka vrhu. Frizerski kurs danas se svrastava u najtraženije kurseve u regionu, zato ne propustite priliku da naučite sve tehnike frizerskog sveta i postanete brend za sebe. Uživajte u svom poslu i neograničenoj zaradi, kao i mogućnošu da svoj posao radite bilo gde u svetu.

Ono što mnoge polaznike oduševi kada je frizerski kurs Panjković u pitanju, jeste sertifikat koji je priznat u celom svetu, što znači da se možete zaposliti bilo gde. Uz ovakav kurs za frizera, odah po završetku možete otvoriti svoj salon i izgraditi brend za sebe.

Frizerski kurs Panjković osmišljen je traje nekoliko meseci tačnie, kurs za muškog frizera traje 5 emseci, dok kurs za ženskog frizera traje 6 meseci. Ovo je sasvim dovoljan period za sve početnike da sa sigurnošću uđu u svet frizera i sa lakoćom obavljaju svoj posao. Ukoliko već imate iskustvo, postoji mogućnost skraćenog kursa koji će vam biti od velike koristi za dalje usavršavanje.

Šta možete očekivati na akademiji Panjković?

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima

Uživajte u pogodnostima koje nudi frizerski kurs akademije Panjković i spremite se za sve izazove koji su pred vama. Mi garantujemo da ćete biti bogati znanjem, iskustvom i velikom željom da vaš posao svakodnevno raste. Važno je da imate ambiciju i želju, sve ostalo prepustite akademiji Panjković. Budite kreativni i uvek inovativni, i doživećete zaista veliki uspeh na kojem će vam mnogi pozavideti.

Sve dodatne informacije o kursu možete dobiti pozivom na broj 063 60 80 93 ili ih kontaktirajte putem mail-a office@akademijapanjkovic.rs.

T.Ž.