Želeći da pronađemo najbolji espresso aparat za vaš dom, pronašli smo najbolji kucni aparat za espresso koji će vam omogućiti vrhunski ukus kafe koji ćete obožavati. Pored toga što pruža kvalitet, u pitanju su aparati koji su veoma jednostavni i laki za korišćenje.

KUCNI APARAT ZA ESPRESSO

Kucni aparat za espresso je prava privilegija i uživanje imati ga. Konačno više nećete morati da se spremate za izlazak iz kuće kako biste otišli u obližnju kafeteriju i popili kafu. Sada iz udobnosti vašeg doma možete u potpunosti uživati u različitim vrstama kafe po vašoj želji.

Kućni aparat za espresso ulepšaće vaša jutra i učiniće ih potpuno drugačijim i lakšim. Na vrlo jednostavan način kućni aparat za espresso priprema kafu puno i jako ukusa.

Želeći da olakšamo kupovinu espresso aparata onima koji žele kvalitetan aparat, izdvojili smo nekoliko sjajnih kućnih aparata za espresso koji će vam se sigurno dopasti.

KUĆNI APARATI ZA ESPRESSO

SCOTT SLIMISSIMO

Scott Slimissimo je vrhunski aparat za espreso kafe koji će vam ulepšati jutra. Pogodan je i za kućnu upotrebu i za manje kompanije, a u pitanju je aparat koji priprema espresso kafu u zrnu. Scott Slimissimo espresso aparat je vrlo jednostavan za upotrebu i možete na njemu spremiti kraći i duži espresso.

DR. COFFEE

Dr. Coffee je vrhunski aparat koji ćete obožavati. Odličnog dizajna i namene, ućivaćete u svaoj šoljici kafe. Dr. Coffee aparat namenjan je i za firme, kompanije i za vaše domove. Na ovom aparatu možete pripremiti vrhunske napitke i to čak 29 vrsti, a ono što je najinteresantnije kod Dr. Coffee aparata, postoji i custom made opcija po zahtevu klijenta.

GAIA APARAT

Gaia aparat je zapravo mini vending aparat na kojem možete pripremiti čak osam napitaka. Preporučuje se velikim kompanijama gde je potrebna brza i efikasna usluga. Koristi se najkvalitetnije mleko, čokolada i čaj u prahu za premium ukus svih napitaka. Na Gaia aparatu možete pripremiti kraći i duži espreso, kapućino, makijato, kafu sa mlekom, kafu sa čokoladom, toplu čokoladu i toplu vodu.

TUNBOW 8300 APARAT

Tunbow 8300 aparat je odličan i veoma lak za upotrebu i odličnih performansi, i takođe pravi kafu od svežeg zrna i poseduje poseban deo gde otprema istrošenu kafu. Preporučuje se za kućnu varijantu i za manje kompanije i firme.

APARAT ZA ESPRESSO

Aparat za espresso postao je jedna od vnih stavki u našim domovima. Kako je danas sve manje slobodnog vremena, i obaveze nas čine zauzetima gotovo čitavog  dana, nekada je prava šoljica kafe pravi luksuz.

Uz kućni aparat za espresso promenićete način života i olakšati svaki početak dana, pa čak i onaj najstresniji. Poznato je da kafa podiže pritisak i daje energiju, zato je važno da na pravi način započnete dan.

Doncafe kompanija osmislia je sjajne espresso aparate za kuću koji su praktični i laki za upotrebu i održavanje. Svaki kućni aparat za epsresso je posebno dizajniran kako ne bi zauzimao previše mesta i kako bi vam spremio najkvalitetniju kafu. Pored espresso aparata, potrebno je imati odgoravajuću espresso kafu u zrnu koja će vam priuštiti pun ukus.

Doncafe kompanija je i to tome brinula i odabrala vrhunsku kafu posebno odabranog zrna koja je idealna za svaki espresso aparat na zrno koji smo opisali.

ESPRESSO KAFE NA ZRNO

Doncafe espresso napravljena je pažljivim balansiranjem afričkih robusti, dobijenih jedinstvenim tretiranjem, opranih arabika Južne i Centralne Amerike, koje joj daju jedisntvenu aromu meda i svežeg voća

Doncafe barista espresso je stvorena pažljivim odabirom najkvalitetnijih zrna robuste i ručno branih arabika Centralne Amerike i Brazila. Ovu vrstu kafe karakteriše sveža, slatka, cvetna aroma, prožeta ukusom suvog voća.

Doncafe vendesso je espresso kafa osmišljena za pripremu napitka jake i postojane kreme, intenzivnog ukusa, prijatne arome i zanosnog mirisa. Preporučljivo za vending mašine. Ovo je kafa za ljubitelje jakog espressa.

Doncafe baristra espresso crema daje savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremu. Arabika poreklom iz Centralne i Južne Amerike, zajedno sa najkvalitetnijim zrnima robuste daju ovoj mešavini idealan spoj aroma, kao i punoću ukusa.

Pronađite svoj ukus, poručite najlepši epsresso aparat za kuću i uživajte svako jutro u svom domu na poseban način.

Sve aparate i kafe možete poručiti putem broja 064/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).