Da li je maskirni stil nova crna? Rekli bismo da je tako a tako se i pokazalo u Army shopu MMOC! Ovaj stil se nalazi svuda oko nas i koliko se da primetiti, svima se sviđa! Želimo da se pozabavimo ovom činjenicom i da vam objasnimo zašto i vi treba da kupite sebi neki komad ovog stila.

Maskirni stil se nalazi u svim svetskim top brendovima kao što su Nike, Adidas, Puma i to nam dovoljno govori da je ovo nešto što obožavaju široke mase. I ako je prvobitno ovaj stil korišćen u vojne svrhe, sada u 2021. godini prosto je nezamislivo da svakog dana ne vidimo nekog na ulici a da na sebi ima nešto od navedenog.

Modni direktor jednog poznatog brenda izjavio je sledeće:

Bez obzira na to da li stilizujete maskirnu jaknu sa odećom, koja je inače, bela od glave do pete ili da li nosite pantalone u ovom stilu , prosto ne možete napraviti grešku tako što će te posedovati ovakvu vrstu odeće.

Davne 1943. godine, ovaj stil je bio izabran od strane najpoznatijeg modnog magazina Vogue, a 1980. godine ovaj stil je prosto odleteo u nebo kada je reč o popularnosti. Kada imate stil koji je u samom vrhu popularnosti više od 40 godina, onda znate da je to nepogrešiv izbor.

Danas je ovaj stil prisutan na pantalonama, suknjama, patikama, cipelama, trenerkama itd.. Vrhunski dizajneri kao što su Moschino, Christian Dior i Ralph Lauren, shvatili su važnost maskirnog stila i uvrstili isti u svoje modne linije.

Znamo da nije sve do mode, već da ima i nas onih „običnih“ koji ne prate toliko modu ali vole ovaj stil i osećaju se komotno u istom. Zato smo za nas, kojima moda nije toliko važna ali volimo maskirni stil, izdvojili par odevnih komada koji odgovaraju svima!

PANTALONE FRANCUSKE VOJSKE F -TYPE

Maskirne pantalone

Ovo je evergreen model f-Type pantalona su orginalne pantalone francuske vojske u CCE kamuflaži sa slimfit krojem. Odgovaraju i muškarcima i ženama i savršeno se pripijaju uz nogu a sadrže 4 klasična i 2 bočna kargo džeova sa preklopom. Pantalone možete pogledati i kupiti ovde.

3-COLOR DESERT MAJICA KRATKIH RUKAVA

3-color desert majica kratkih rukava

Ova uravnoteženo moderna i casual majica kratkog rukava napravljena je od izuzetno kvalitetnog 170 gramskog kuvanog pamuka otpornog na habanja i ekstremniju eksploataciju. Interesantno je da je materijal ove majica, za razliku od onih koje možete naći u prodavnicama poznatih brendova, termički obrađen pre krojenja kako se ne bi vremenom feformisala ili skupila. Ovaj model možete pogledati i kupiti ovde.

DP DESERT UBAC DUKS

DP desert UBAC duks

Ovaj popularan duks nosi naziv DP desert UBAC i napravljen je od prijatnog coolmax materijala koji sprečava pretarano znojenje i izuzetno se brzo suši. Izuzetno praktična jer se prijanja uz telo i dobrog izgleda, idealno se uklapa sa jednobojnim pantalonama i/ili jaknom.

Poseduje dva bočna džepa na rukavima i ima gumirana ojačanja na ramenima, nadlakticama i podlakticama.  Ovaj model možete pogledati i kupiti ovde.