Nova godina

Ako ste čest putnik ili planirate da putujete iz Beograda, jedna od najvećih briga je gde ćete parkirati vaše vozilo. Ako tražite najbolji privatni parking u Beogradu sa visokim standardima i sigurnošću, MB Car parking na aerodromu je pravo mesto za vas.

MB Car parking je jedan od najboljih privatnih parkinga u Beogradu i nalazi se na samo 300 metara udaljenosti od aerodroma, što ga ujedno čini i najpopularnijim. Ovaj parking poseduje kapacitet do 300 parking mesta, ali je neophodno proveriti raspoloživost u svakom trenutku.

Bezbednost vašeg vozila je naš prioritet, stoga smo uložili u privatno obezbeđenje i video nadzor. Obezbeđenje, kao i kamere, rade od 0-24h, što znači da će vaše vozilo biti pod konstantnim nadzorom i da možete uživati u vašem putovanju bez stresa.

MB Car parking je poseban iz nekoliko razloga, a jedan do razlgoa jeste jer nude uslugu pranja i sređivanja vašeg vozila dok ste na putu. To znači da će vaše vozilo biti sveže i čisto kada se vratite sa puta, što će vam uštedeti vreme i trud.

Ukratko, MB Car privatni parking predstavlja najbolje rešenje za parking vašeg vozila u Beogradu. Bezbednost, blizina aerodroma, usluga pranja i sređivanja vašeg vozila i različite opcije plaćanja čine ga idealnim izborom za one koji žele da se osećaju sigurno i da imaju miran um dok su na putu.

SLOBODNA PARKING MESTA BEOGRAD

slobodna parking mesta beograd

Slobodna parking mesta Beograd više nije tako jednostavno pronaći, zato se oslonite na iskustvo i raspoloživost MB Car parkinga kod aerodroma. Odaberite sigurno mesto za vaš automobil i budite sigurni da će sve biti u redu gde god da se nalazite. Kako se MB Car privatni parking nalazi kod beogradskog aerodroma, vaše vozilo možete ostaviti kad god, i nije važno da li putujete avionom ili ne.

Uz MB Car vas očekuje visok nivo kvaliteta usluge, bezbednost kao i pristupačne cene. Po ceni već od 200 rsd. po danu možete rezervisati vaše parking mesto i uživati u putovanju bez stresa. Za slobodna parkinga mesta na parkingu MB Car pozovite +381 63 324 550 ili klikom na link ovde rezervišite online.

T.Ž.