Nova godina

Akademija Panjković u Beogradu je poznata po svojim visokokvalitetnim kursevima za muškog i ženskog frizera gde vas očekuje kompletna obuka. U pitanju je najtraženija akademija zbog svog stručnog pristupa i najnovije tehnologije koja se koristi u njihovom radu.

Kurs za frizera u Akademiji Panjković je unikatan po svom pristupu kada je obuka u pitanju. Oni koriste inovativne metode i tehnologije kako bi osigurali da studenti steknu potrebna znanja i veštine. Predavači su iskusni frizeri sa dugogodišnjim radnim iskustvom u industriji i oni su u stanju da prenesu svoja znanja i iskustva na studente.

Akademija Panjković ima moderne prostore za obuku i opremljene su najnovijom opremom i najkvalitetnijim proizvodima sa kojima će se svaki polaznik upoznati. Ovo omogućava studentima da se osećaju kao u pravom frizerskom salonu i da steknu iskustvo rada na živim modelima.

KURS ZA FRIZERA

Pored toga, kurs za frizera na akademiji Panjković nudi širok spektar kurseva koji se odnose na frizerske usluge, od osnovnih tehnika do naprednih stilova i trendova. Studenti takođe imaju priliku da rade sa različitim vrstama kose i da se upoznaju sa različitim tehnikama bojenja, uvijanja, farbanja i ispravljanja kose.

Akademija Panjković takođe ima odlične veze sa industrijom i to omogućava studentima da se upoznaju sa različitim aspektima rada u frizerskom salonu i da steknu nova radna iskustva.

Kurs  za frizera u Akademiji Panjković je najtraženiji zbog svog stručnog pristupa, kvalitetne opreme, iskusnih profesora i odličnih veza sa industrijom u svetu nege i lepote. Možete očekivati maksimalnu posvećenost svakom polazniku, steći ćete sve potrebne veštine kako bi se uspešno uključili u frizersku industriju.

Odaberite kvalitet i pouzdanost i uplovite u svet nege i lepote gde vas očekuje zaista neverovatno i nezaboravno iskustvo. Akademija Panjković vam nudi i individualni kurs za frzirera gde ćete biti sami 1 na 1 sa tvorcem akademije, Mikijem Panjkovićem koji će vam se potpuno posvetiti i potruditi se da sve savladate na najbolji mogući način.

Budite deo najvećih profesionalaca i kursa za frizera koji važi za najbolji kurs kod nas, zato odaberite akademiju Panjković i obezbedite sebi mesto pozivom na broj +381 63 60 80 93.

T.Ž.