Da li ste spremni za letnju zabavu na reci? Očekujte savršenu letnju sezonu na splavu Tag i spremite se za avanturu koja će vam oduzeti dah. Kako je došlo lepo vreme sa njim je došla i letnja sezona noćnog provoda koji smo toliko dugo čekali.

 

Očekujte savršenu letnju sezonu na splavu Tag

U dobrom ritmu i energiji uživaćete na popularnom splavu Tag koji već godinama važi za jedan od najboljih u Beogradu. Kao splav koji pruža najluđi noćni provod i ove sezone možete očekivati isti ritam i još bolju energiju svih zaposlenih.

Splav Tag postoji dugi niz godina i oduvek je važio za kvalitetno mesto kada je večernji provod u pitanju. U svom magičnom i prostranom ambijentu organizuje vrhunske žurke koje su uvek rado i u velikom broju posećene.

 

Očekujte savršenu letnju sezonu na splavu Tag

 

Gotovo uvek pun tokom leta, splav Tag može se pohvaliti i kada je doček Nove godine u pitanju. Svake godine splav Tag je jedan od najtraženijih novogodišnjih proslava i mesto gde se karte prasprodaju u rekordnom roku. Nova godina Beograd ne bi bila potpuna da u svojoj ponudi nema ovaj dobro poznati splav.  

Poznato je da na splavu Tag nastupaju najveće muzičke zvezde sa Balkana, kako tokom letnje sezone, tako i kada je Nova godina u pitanju.

Očekujte vrele letnje noći, najpopularnije pevače i hitove sa kojima ćete dočekati najlepša jutra. Splav Tag najavljuje ludu sezonu, vaše je samo da se dobro spremite za ono što sledi.

Rezervišite vaše mesto na splavu Tag pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).