Pripremite se doživite magiju koju će vam prirediti splav Pristan! Jedna od najraspevanijih družina u gradu, ali i spektakularni ambijent predstavljaju kombinaciju koja garantuje da će uvek dobra zabava na splavu Pristan pomeriti granice provoda.

Očaravajući ambijent samog splava odaje osećaj užitka koji doprinosi svim zabava, kako u toplim, tako i u hladnim danima. Bilo da je doček Nove godine, neki vid proslave ili samo jednostavno želite da pobegnete od gužve i uživate u trenutku, splav Pristan je pravi izbor za vas.

Pogodnost samog mesta ogleda se u perfektnoj usluzi osoblja koje će se potruditi da vaš ugođaj bude izvanredan. Nalazi se na sjajnoj lokaciji kraj reke, u pitanju je 25. maj, na adresi Dunavski kej 25.

 

Uvek-dobra-zabava-na-splavu-Pristan-

 

Jedni od najzanimljivijih događaja u gradu, dešavaju se baš ovde, ukoliko su letnje zabave u pitanju ili pak Nova godina koja ne bi bila Nova godina Beograd, da nema splava Pristan da je upotpuni.

Budite deo nezaboravne atmosfere koja vas očekuje uz najpoznatije izvođače današnjice čiji hitovi vas neće ostaviti ravnodušnim.

Jedino što vam preostaje jeste da se opremite dobrim raspoloženjem i rezervišete svoje mesto, sve ostalo prepustite da učine za vas!

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).