Želite da izgradite svoje ime u svetu frizera? Odaberite najbolji kurs za frizera i postanite profesionalac u svom poslu i to za samo nekoliko meseci.

Zahvaljujući prestižnoj akademiji Panjković obezbedićete sebi veliku karijeru koja vam može otvoriti mnoga vrata. Budite inovativni, budite drugačiji i budite najbolji u svojoj branši.

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera u današnje vreme postao je izuzetno tražen, jer imati ovaj zanat u rukama danas je pravo zadovoljstvo i uživanje. Ukoliko ste kreativni, volite promene i uživate u tome da nekome ulepšate izgled, kurs za frizera je prava prilika za vas da usavršite svoje znanje i tehnike.

 

kurs za frizera

 

Akademija Panjković postoji na tržištu dugi niz godina i predstavlja jednu od najboljih škola u Srbiji, i to zahvaljujući Mikiju Panjkoviću koji je svoje znanje doneo iz Amerike. Završavajući najprestižnije tamošnje škole savladao je sve tehnike koje se koriste u svetu i tako postao najbolji u Srbiji.

Kurs za frizera u Panjković akademiji pružiće vam adekvatno znanje, ali najvažnije od svega jeste način na koji je osmišljena celokupna obuka.

Kurs za frizera sastoji se od teorijskog znanja, prakse i testova koji će vam pomoći da savladate sve što je naophodno. Budite sigurni da ćete nakon kursa moći da uplavite u svet frizera sa odličnim znanjem i umećem.

 

najbolji kurs za frizera

 

Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, dok kurs za muškog frizera traje 5 meseci. Nakon ovih obuka imaćete priliku da učestvujete na raznim modnim eventovima, dobićete sertifikat koji omogućuje posao u inostranstvu, kao i preporuku za buduće zaposlednje.

Obezbedite sebi najbolju obuku i postanite vrhunski frizer u Srbiji a i šire. Uživaćete tokom pohađanja kursa jer ćete se uz učenje i družiti zajedno sa ostalim učenicima i razmenjivaćete iskustva koja ste savladali tokom kursa.

Odaberite najbolji kurs za frizera već danas, upoznajte se sa svim tajnama pravih profesionalaca i obezbedite sebi put do vrha – akademija Panjković.

 

T.Ž.