Da bismo bili zadovoljni svojim izgledom, ponekada nam je potrebno tako malo. Ako ste razmišljali o korekciji lica Jawline filer je danas jedno od najpopularnijih metoda uz pomoć kojeg možete osvežiti vaš izgled. Dok šminka može pojačati vaše konture lica u određenom trenutku, jawline filer ima moć trajanja i do 2 godine.

JAWLINE

jawline

Jawline je svetski priznata metoda korekcije lica kojom konturišemo predeo oko brade kako bismo naglasili određene crte lica. U pitanju je tretman koji je svakako pogodan i za žene i za muškarce. Ovom metodom dobićete savršene crte lice koje će podići vaše samopoudanje na viši nivo.

Društvene mreže i svetski poznate dame plasirale su jawline filer kao najpopularniju metodu korekcije lica odakle se ovaj trend proširio na ceo svet. U pitanju je bezbedan tretman koji može imati negativan uticaj jedino ako odaberete pogrešnu kliniku koja koristi loš materijal.

 

Kako se radi jawline tretman?

U pitanju je veoma jednostavan tretman koji je potpuno bezbolan jer se radi sa anestezijom i ceo tretman traje oko 30 minuta. Aplikovanjem hijaluronskih filera u kožu oni se mogu podeliti na četiri područja.

Svako područje na licu zahteva posebnu pažnju kada je raspoređivanje u pitanju kako bi se došlo do savršenog jawline-a. Pored toga što mnogi rade jawline u predelu ispod jagodica, mnogi se opredeljuju i za naglašavanje brade gde je ona više uvučena.

 

jawline

 

Jawline tretman je odličan kada je potrebno regulisati nesavršenosti na licu i kako bismo istakli određene predele lica koji nisu prirodno naglašeni. Ovim tretmanom povratićete svežinu lica i povratićete mladalački izgled i atraktivnost.

Zahvaljujući svojoj trajnosti, jawline je najpopularniji nehirurški tretman koji se radi u gotovo celom svetu i predstavlja najsigurniju varijantu korekcije lica.

The Beauty Clinic je jedna od vodećih klinika kada je Jawline kokrekcija lica u pitanju koja se bavi hirurškim i nehirurškim intervencijama već dugi niz godina. The Beauty Clinic iza seme ima niz uspešno urađenih tretmana koji su pokazatelj kvaliteta i uspeha ove poznate klinike.

Ako ste razmišljali o Jawline tretmanu, naša topla preporuka jeste The Beauty Clinic koja nastoji na učini svoje klijente zadovoljnim i nasmejanim.

Odaberite najbolje i budite najbolja verzija sebe!

 

T.Ž.