Nova godina

Mnogi ljudi vole da putuju, ali nekada nisu u mogućnosti da povedu svoje kućne ljubimce sa sobom, pa je odmor uz hotele za kućne ljubimce odlično rešenje za sve. Bez obzira koliko volite svog kućnog ljubimca, doći će vreme kada ćete morati da ga ostavite, a onda je vaš zadatak da mu osigurate udobnost i sigurnost dok ste vi odsutni. Naime, postoje hoteli za kućne ljubimce koji će vrlo rado da prime vašeg četvoronožnog prijatelja na neko vreme.

Hoteli za kućne ljubimce

Hoteli za kućne ljubimce sjajna su stvar kako za vlasnika tako i za ljubimca. Vi više ne morate da mislite kome ćete da ostavite svog malog prijatelja, a isto tako i njemu će biti lakše kada je negde gde se dobro brinu o njemu. Budite uvereni da vaš ljubimac sigurno neće da bude gladan, jer većina hotela nudi hranu po njihovim potrebama i preferencijama. Ipak, ukoliko niste sigurni, možete da date direktne upute o hrani za koju znate da će svakako da jede.

odmor-uz-hotele-za-kucne-ljubimce-2

Usluga šetnje je uglavnom dostupna za pse, jer svaki pas mora da se kreće po svežem vazduhu kako bi bio zdrav i srećan. Takođe, možete da napomenete u koje vreme je inače vaš ljubimac navikao da ide u šetnju, kako ne bi išao u neuobičajeno vreme. Hoteli za kućne ljubimce imaju stručnjake koji mogu vašem ljubimcu da nastave da daju tablete, vitamine ili bilo koju potrebnu terapiju. U slučaju da je potrebno, pomoćnici u hotelu mogu i da odvedu vašeg ljubimca kod veterinara kako bi primio vakcinu. Tako da vi možete da idete gde god poželite bez brige.

Kako ljudima, tako je i kućnim ljubimcima važna socijalizacija, nismo sigurni da li ste to znali, ali kućni ljubimci mogu da poboljšaju svoje zdravlje negujući svoje društvene odnose. Hoteli za kućne ljubimce imaju i veliko dvorište gde kućni ljubimci izlaze, trče i vežbaju jedni sa drugima. Za pse i mačke kojima je potrebno više privatnosti, postoji prostorija gde mogu da uživaju u tišini dok im ne bude ugodnje u novom okruženju.

odmor-uz-hotele-za-kucne-ljubimce-3

Još jedna prednost ovakvog smeštaja jeste to što su hoteli za kućne ljubimce sigurni. Niko ne može da uđe u prostor hotela osim njihovih zaposlenika i vas, vlasnika kućnih ljubimaca. Na taj način vaš ljubimac može neometano da odmara i da bude opušten, a isto važi i za vas. Smeštaj za kućne ljubimce ima brojne prednosti od kojih biste vi i vaš ljubimac imali velike koristi. Na stranici Linkapet možete da vidite kojih sve hotela za kućne ljubimce ima kod nas, a na vama je da odaberete onaj za koji mislite da je najbolji.

Hoteli za kućne ljubimce imaju zaposlenike koji ne bi tu radili da nisu puni ljubavi prema ovim životinjama. Oni će da im pruže pažnju i da se igraju sa njima dok vi niste tu. Bez obzira idete li na duži odmor ili na vikend, dovedite svog psa ili mačku u hotel za kućne ljubimce, i možete se dobro odmoriti na svom putovanju znajući da je vaš ljubimac u izvrsnom stanju.

V.R.