Nova godina

 

Nova godina uz Draganu Mirković u event centru Pjević na Zlatiboru biće pravi novogodišnji spektakl koji se ne propušta. Doživite jedinstveni doček Nove godine koji beleži veliko interesovanje i gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

Event centar Pjević Nova godina ovog puta potrudio se da vam priušti spektakularan doček Nove godine gde će vas zabavljati Dragana Mirković i Dejan Petrović Big bend. Velika muzička imena potrudiće se da vam priušte proslavu koja će se dugo pamtiti.

 

 

Kao jedan od najluksuznijih prostora na Zlatiboru, event centar Pjević odiše elegancijom i sofisticiranim stilom koji će dominirati u novogodišnjoj večeri uz pažljivo odabranu dekoraciju koja će vas oduševiti.

Očekujte fenomenalnu atmosferu i dobro poznate muzičke hitove uz koje ćete dočekati ponoć i sa stilom ući u godinu koja sledi. Sve je osmišljeno sa psoebnom pažnjom kako biste u potpunosti uživali tokom cele večeri. Cena karte iznosi 100€ i podrazumeva svečano sedenje, bogatu večeru i All inclusive ponudu pića.

Ne propustite najveći novogodišnji spektakl na Zlatiboru i rezervišite vaše karte pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).