Nova godina

 

Papirna galanterija za ugostiteljstvo koja je visoko kvalitetna i poseduje svoje specijalne držače koji olakšavaju upotrebu, danas su od velike važnosti za svaku kompaniju i uspešnu firmu. Pored jednostavne upotrebe, papirna galanterija za ugostiteljstvo vrhunskog kvaliteta neće uštedeti samo vaše vreme, već i bespotrebno bacanje novca za sve veće količine papira koje uzaludno trošite.

Papirna galanterija za ugostiteljstvo je jedno od najvažnijih stavki za uspešno poslovanje i koristi se danas u različitim delatnostima, ali najviše u ugostiteljstvu.

 

Papirna galanterija za ugostiteljstvo
Papirna galanterija za ugostiteljstvo

 

Firma koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom papirne galanterije premium kvaliteta kao i sve ostale prateće opreme za higijenu prostora, jeste Hygiene Team pro, firma sa velikim iskustvom i poznavanjem potreba na tržištu.

Želeći da saznaju potrebe korisnika, svakodnevno su istraživali šta je najpogodnije za korisnike papirne galanterije kao i smanjenje potrošnje kako bi se uštedeo novac. Njihova papirna galanterija zadovoljava sve standarde i potrebe potrošača jer je osmišljena i dizajnirana tako da se svaki proizvod vrlo jednostavno i lako koristi.

Pored papirne galanterije, u ponudi su i različita higijenska sredstva, profesionalne manuelne opreme, mašine za pranje I održavanje poslovnih prostora. Sve što vam je neophodno za visoku higijenu lokala možete pronaći u ponudi Hygiene Team Profesional.

 

PAPIRNA GALANTERIJA

 

Papirna galanterija
Papirna galanterija

 

Papirna galanterija danas se koristi u velikim količinama, a razlog tome jeste jer u današnje vreme gotovo svaka firma ili kompanija vodi brigu o higijeni prostora, posebno kada je papirna galanterija za ugostiteljstvo u pitanju.

Sve je više objekata koji imaju aparate i držače za papirnu galanteriju, pre svega jer ovo predstavlja pozitivnu sliku o vašoj firmi. Svaki posetilac imaće utisak da je čistoća na visokom nivou, a vi ćete pored toga smanjiti potrebu za konstantnim proveravanjem količine papira koja je preostala, i uštedećete novac. Uz ovakav način kontrolisanja higijene, svaki toalet izgledaće pristojnije i daće pozitivan utisak prefinjenosti svakom korisniku.

Predstavljamo vam neke od najkvalitentijih proizvoda iz ponude Hygiene Team Profesional koji će olakšati vaše poslovanje i učiniti svaki novi radni dan jednostavnijim.

 

TOALET PAPIR SLOŽIVI SCOTT KIMBERLY-CLARK

TOALET PAPIR SLOŽIVI SCOTT KIMBERLY-CLARK

KIMBERLY CLARK 8508 Scott Performance Toilet papier Scott papir napravljen je po FSC standardu Absorbujući papir, razgradiv, mekan i jak. Papir je dvoslojan, beli. Dimenzije listića 11,7cmx18,6cm 250 listova u 1 pakovanju Transportno pakovanje je od 36 komada U pakovanju ima ukupno 9000 listova.

 

TOALET PAPIR AUTO CUT

TOALET PAPIR AUTO CUT

 

U pitanju je toalet papir u rolni i predstavlja najprodavaniji proizvod jer se mogu ubaciti u držače u toaletima, a može se koristiti i bez njih i jednostavni su za upotrebu. Auto cut toalet papir je napravljen od 100 % celuloze i to u dva sloja, što znači da je veoma mekan i nežan prema koži.

 

 

UBRUS ROL TORK

Ubrus rol tork

 

Ubrus u rolni spada u najprodavaniji proizvod i najčešće se koristi u šanku, kuhinji ili i u toaletima za ruke i u pitanju je vrhunski kvalitet. Rol ubrus je napravljen sa dva sloja, nežni su prema rukama i super upijaju. Sa obzirom da visoki kvalitet, biće vam dovoljan jedan list za kompletno sušenje ruku.

 

Odaberite neke od proizvoda Hygiene Team Profesional koji će stići na vašu adresu u najkraćem roku. Obezbedite vašoj firmi najbolje iz ponude kada je papirna galanterija za ugostiteljstvo u pitanju i uživajte u vrhunskom kvalitetu koji se oseća na dodir. Sa obzirom da je danas higijena na prvom mestu u svakom objektu gde je veća koncentracija ljudi, uz Hygiene team proizvode u potpunosti možete uživati u čistoći vaše okoline.

 

T.Ž.