Nova godina

 

Dep bar ima ponudu za Novu godinu koja se ne odbija i koja vam može obezbediti najlepše novogodišnje veče kada je Nova godina Beograd u pitanju. Obezbedite sebi i prijateljima vrhunski doček Nove godine na kojem će vam mnogi pozavideti.

Jedan od najpopularnijih beogradskih barova – Dep bar i ovog puta pripremiće novogodišnje veče sa stilom koje će biti propraćeno različitim iznenađenjima.

 

DEP BAR NOVA GODINA 2022

Dep bar Nova godina 2022
Dep bar Nova godina 2022

 

Dep bar Nova godina 2022 je mesto gde vas očekuje vas prava novogodišnja atmosfera i zabava kakvu do sada niste doživeli. Sa obzirom da svakog vikenda nudi neodoljiv provod i prijatan enterijer, i u novogodišnjoj noći živaćete u elegantno dekorisanom ambijentu, magičnim ukusima i piću koje će se točiti tokom cele večeri.

Doček Nove godine nikada nije ekskluzivniji kao u Dep baru koji je od samog otvaranja poznat po vrhunskoj organizaciji i savršenom poznavanju potreba gostiju. Najvažnije od svega jeste da Novu godinu proslavimo sa najdražim prijateljima u ambijentu koji će svima prijati. Dep bar obezbediće vam sve o čemu ste maštali, uz pažljivo odabrane sitnice koje će doprineti da vaše novogodišnje veče bude magično.

 

Dep bar Nova godina 2022
Dep bar Nova godina 2022

 

Dep bar i ovog puta iznenadiće vas sa specijalnim muzičkim odabirom koji vas svakako neće ostaviti ravnodušnim i budite sigurni da vas očekuje pravi muzički spektakl koji će se prepričavati. Ne propustite priliku da se provedete najbolje do sada u novogodišnjoj noći i da prisustvujete jednom od najtraženijih barova kada je novogodišnje veče u pitanju.

Možda baš ovo bude vaša najbolja Nova godina ikada gde ćete se opustiti i prepustiti dobroj atmosferi i odličnoj organizaciji sjajnog Dep bara.

Obezbedite vašu kartu za Novu godinu već danas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).