Nova godina

Ako planirate putovanje, a interesuje vas parking aerodrom Beograd i njihove cene, na pravom ste mestu da pronađete pravo mesto gde će vaše vozilo biti sigurno. U poslednje vreme sve je više putnika koji se odlučuju za samostalnu vožnju do aerodroma, gde ostavljaju svoje vozilo i odlaze na put avionom. Upravo zbog toga, predstavljamo vam MB Car parking aerodrom Beograd, parking koji će brinuti o vašem vozilu dokle god ste na putu.

Mnogi misle da su parking aerodrom Beograd cene prilično visoke, zbog toga smo izdvojili MB Car parking koji ima zaista konkurentske cene za vaša vozila. Ono što je sigurno, pokazatelj njihovog kvaliteta jeste veliki broj zadovoljnih klijenata koji se redovno vraćaju kod njih.

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

najjeftiniji parking na aerodromu

Najjeftiniji parking na aerodromu je MB Car parking koji nudi visok nivo kvaliteta usluge, u šta ćete se uveriti prilikom upotrebe njihovog parkinga. Želeći da zadovolje sve potrebe klijenata, pažljivo su istražili tržište kako bi vam pružili najbolju uslugu kada je parking aerodrom u pitanju. MB Car parking aerodrom Beograd poseduje 300 parking mesta i pruža vam mogućnost parkinga koliko god je to vama potrebno.

Bilo da odlazite na 5 ili 25 dana, vaše vozilo će biti sigurno u potpunosti ukoliko odaberete MB Car parking aerodrom Beograd. Pored toga što su najjeftiniji parking na aerodromu, MB Car nudi i auto servis ukoliko vam je to potrebno. Dok ste na putu, vaše vozilo će biti sređeno i sačekaće vas spreman za dalju vožnju.

Dok ste na putu zaposleni u MB Car pružaju uslugu pranja vozila i to potpuno besplatno, što je dodatan razlog da odaberete kvalitetan parking aerodrom Beograd. a da cena bude zaista pristupačna. Cene se kreću već od 200 rsd, zato iskoristite pogodnosti koje MB Car parking nudi.

Parking aerodrom Beograd Mb Car u potpunosti je pokriven video nadzorom i poseduje obezbeđenje 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da možete biti sigurni da će sve biti u redu dok ste vi na putovanju.

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

Privatni parking kod aerodroma kao što je MB Car pruža vam potpunu sigurnost i kvalitet koji se prepoznaje. Ono što takođe privlači ljude da odaberu baš ovaj parking, jeste činjenicada se Mb Car parking nalazi na oko 300m od aerodroma, što znači da je potrebno praktično 3 minuta da stignete do samog ulaza.

Mb Car prepoznatljiv je po tome što će vas, nakon što ostavite vozilo na parkingu, njihov vozač odvesti od aerodroma i isto tako će vas sačekati po vašem povratku, u bilo koje doba dana ili noći. Sve je osmišljeno u cilju vašeg zadovoljstva u svakom smislu, zato odaberite najbolje parking aerodrom Beograd usluge kod nas.

Sve dodatne informacije o parkingu MB Car možete dobiti na broj 063/324-550 ili im možete poslati mail office@mbcar.rs.

T.Ž.