Nova godina

Ovog leta ne propustite splav Pristan za najlepše izlaske uz Rnb melodije gde vas očekuju uzbudljive večeri. Splav Pristan ove sezone otvara svoja vrata sa velikim zadovoljstvom i idejom da vam priušti potpuno novi koncept izlazaka u odnosu na ono na šta ste navikli. Kao jedan od definitivno najboljih beogradskih splavova, ove sezone očekujte mnoštvo iznenađenja i prilika da uživate u jedinstvenom ambijentu kakav nudi splav Pristan.

Autentičan, prijatan i senzacionalan, splav Pristan definitivno nijednog gosta ne ostavlja ravnodušnim. Za enterijer pobrinuli su se veliki profesionalci koji su učinili da ovo mesto bude prosto savršen sklop za najbolje žurke u gradu. Tople boje, odlična energija i najlepši zalasci sunca pružiće vam najlepše letnje večeri koje ćete obožavati.

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

Splav Pristan Beograd nalazi se na odličnoj lokaciji, 25. maj i u pitanju je jedini splav na ovom delu reke. Upravo zbog toga mnogi se odlučiju da ga posete, kako bi doživeli tu jedinstvenost i uživali u prijatnom druženju tokom cele večeri. Ono što karakteriše splav Pristan, jesu najpopularnije melodije Rnb hitova, koji su izuzetno traženi a u kombinaciji sa pvim splavom, biće ovo leto za pamćenje.

Splav Pristan pored uvek dobrog provoda nudi i najbolje koktele u gradu za koje su zaduženi najbolji koktel majstori koji će se takođe, potruditi da začine provod najlepšim tropskim ukusima. Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i hedonističkih trenutaka koje ćete dugo pamtiti i zbog kojih ćete se ponovo rado vratiti.

Očekuje vas odličan provod i trenuci koji će obeležiti ovo leto, zato smo sigurni da će splav Pristan biti najpopularniji splav ove sezone u Beogradu. Otkrijte nove stvari i uputite se ka delu Beograda gde vas očekuje mnogo uzbuđenja i vrelih letnjih noći koje su tu da se osetite zaista posebno i više nego dobro kada su izlasci u pitanju.

Splav Pristan vas sa zadovolsjtvom očekuje ovog leta, a zbog velikom interesovanja za ovaj splav rezervacije će biti obavezne i možete ih izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.