Nova godina

Pregled lekara opšte prakse predstavlja prvi i najvažniji pregled na koji ćemo otići ukoliko osetimo bilo kakav bol ili nelagodnost u našem telu. Lekar opšte prakse se bavi anamnezom i prikupljanjem dokumentacije pacijenta, kako bi uz pomoć kompletnih informacija došao do rešenja zbog čega se dešavaju doređene promene kada je naše zdravlje u pitanju.

Da bismo obavili pregled lekara opšte prakse, neophodno je reći sve što može biti potencijalni uzročnik problema sa kojim se susrećemo. Pod tim informacijama podrazumevamo šta je pacijent tih dana jeo, kakve aktivnosti je imao, gde se kretao, i slično, bolesti u porodici, itd.

Neophodo je poneti dokumentaciju ukoliko postoji određena bolest koja se prati i sve prethodne zdravstvene tegobe ukoliko su u prošlosti postojale. Što više informacija ima, to će pregled lekara opšte prakse biti efektniji.

Da li ste znali da neke osobe odlaze na pregled lekara opšte prakse i preventivno? Ovo je jedan od načina da na vreme saznate ukoliko postoji neki određeni zdravstveni problem, kako biste na vreme reagovali i započeli terapiju.

PREGLED LEKARA OPSTE PRAKSE CENA

Kada je pregled lekara opšte prakse u pitanju, cena se često razlikuje, a na nju mogu uticati konkretno sama klinika, njen način rada, iskustvo i šta određeni pregled obuhvata. Treba imati na umu da visoka cena ne znači nužno i kvalitet, zato je važno raspitati se kojoj klinici možete dati tvoje zdravlje na poverenje. Ne zabovite da je pregled lekara opšte prakse najvažniji pregled kojim se određuje dalji tok lečenja i da li treba ići na dodatne analize.

Pregled lekara, pored razgovora obuhvata i opipavanje određenih delova tela kako bi lekar mogao da vidi postoji li određeni problem koji je opipljiv. Takođe, uz pomoć aparata se slušaju otkucaji srca, meri pritisak po potrebi, proverava se grlo, itd.

Cena pregleda lekara opšte prakse najčešće se kreće po ceni od oko 5.500,00 rsd. i obuhvata sve što je neophodno za rešenje tegoba ili bilo kakvog problema.

PRIVATNI LEKAR OPSTE PRAKSE BEOGRAD

S’ obzirom da nam Beograd nudi uvek mnoštvo mogućnosti na svim poljima, tako je i sa privatnim klinikama pa nije toliko jednostavno da se odabere kvalitetan privatni lekar opšte prakse. Želeći da vam pažljivo objasnimo šta obuhvata pregled lekara opšte prakse, odabrali smo i pouzdano mesto gde možete obaviti sve preglede kada je medicina u pitanju. U pitanju je klinika ProHealth koja nudi zdravstvene usluge iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije, pedijatrije i opšte medicine. Sa dugogodišnjim iskustvom, klinika ProHealth pružiće vam kompletnu uslugu i preglede koji se temeljno obavljaju radi pravovremenog rešenja problema i kako biste se vi osećali bolje što pre.

Svi zaposleni u klinici ProHealth su lekari sa dugogodišnjim isksutvom u svojoj oblasti i koji će dati sve od sebe da vam pruže kvalitetniji i zdraviji život.

Brinite o vašem zdravlju na adekvatan način uz pomoć klinike ProHealth čiji je glavni cilj da se vi osećate dobro svakog dana. Zakažite svoj pregled već danas u klinici ProHealth putem brojeva +381 11 42 07 063 ili +381 61 2877 737.

T.Ž.