Nova godina

Planirate putovanje i želite da pronađete najbliži parking kod aerodroma u Beogradu? Predstavljamo vam privatni parking kod aerodroma gde možete ostaviti svoje vozilo pre samog putovanja i uživati u odmoru bez stresa. Poslednjih godina parking kod aerodroma postao je sigurna luka za sve putnike koji često putuju avionom, ali nemaju previše vremena za organizaciju transporta do aerodroma.

Najbliži parking kod aerodroma u Beogradu MB Car parking nastao je pre nekoliko godina sa idejom da olakša svaku organizaciju putovanja i učini je jednostavnom i lakom. Ne morate se previše zamarati pozivima i trošenjem novca na taksi, već možete sami doći do MB Car najbližeg parkinga kod aerodroma u Beogradu, a vozač će vas voziti do samog ulaza na aerodrom.

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

MB Car privatni parking kod aerodroma pružiće vam kompletnu uslugu i brinuti o vašem vozilu u svakom trenutku. Ceo parking kod aerodroma MB Car pokriven je kamerama i poseduje 0-24h obezbeđenje, tako da ne morate brinuti ni o čemu. Privatni parking kod aerodroma pruža mogućnost parking mesta koliko god je to potrebno, bilo da želite da ostavite vozilo 5 ili 25 dana, tu smo da brinemo o svemu.

Za sve putnike koji ostavljaju vozilo više dana, tu su i dodatne pogodnosti u vidu pranja i čišćenja vašeg vozila, kako bi vas ljubimac dočekao čist i spreman za dalje avanture sa vama. I to nije sve, MB Car najbliži parking kod aerodroma poseduje i auto servis ukoliko je neophodna bilo kakva popravka dok ste Vi na putu.

Kako je MB Car najbliži parking kod aerodroma? Mb Car parking nalazi se na samo 300m, što znači da će vam biti potrebno oko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom.

NOVI PARKING NA AERODROMU

Iako je MB Car relativno novi parking na aerodromu, zahvaljujući posvećenosti i želji da udovolje svim vozačima, postali su sinonim za kvalitet i sigurnost u svakom pogledu. Po ceni već od 200 rsd možete obezbediti sebi parking mesto koliko god vam je to potrebno. U pitanju je atraktivna cena kojom dobijate parking, blizinu aerodroma, sređivanje vozila i servis po dogovoru, što su činjenice koje garantuju da je MB Car najbolji i najbliži parking kod aerodroma u Beogradu.

Odaberite najbolje mesto za vaše vozilo i uživajte u putovanju bez stresa uz MB Car najbliži parking, a svoje parking mesto možete rezervisati putem telefona +381 63 324 550 ili +381 60 145 1979.

T.Ž.