Nova godina

Privatni reumatolog Beograd je u današnje vreme jedan od najtraženijih lekara specijalista medicine, kako u našoj zemlji, tako i u celom svetu. Velika je zabluda da reumatska oboljenja pogađaju uglavnom stariju populaciju. Sa reumatskim oboljenjima susreću se milioni ljudi širom planete i to pretežno starosne dobi između 18 i 65 godina.

Iz tog razloga, suočeni smo sa velikim gužvama i listama čekanja u okviru državnih zdravstvenih institucija, a prolongiranje lečenja kod reumatskih oboljenja može imati izuzetno teške posledice po celokupno stanje organizma. Kako bismo sačuvali naše zdravlje, na vreme uradili dijagnostiku i dobili adekvatno, posvećeno i profesionalno lečenje, privatni reumatolog Beograd je najbolji izbor koji za sebe možemo napraviti.

Iako se u svakodnevnom govoru najčešće mogu čuti termini reuma i artritis, treba znati da postoji preko stotinu reumatskih oboljenja. Pretežno napadaju zglobove, kosti, ligamente, tetive i mišiće, ali neka od njih narušavaju i rad unutrašnjih organa.

Simptomi i manifestacije ovih oboljenja u velikoj meri ometaju i otežavaju svakodnevno normalno funkcionisanje osobe i njen kvalitet života, a ukoliko se ne leče, mogu imati i katastrofalne posledice. Najčešće su prisutni: bol (u vratu, leđima, kolenu, kuku, ramenu, mišićima, nogama…) otok, upala i crvenilo, ukočenost, ograničena pokretljivost, osip po koži, povišena temperature itd.

Ukoliko uočite neki od ovih simptoma, jasno je da čekanja ne sme biti. Odmah potražite stručnu pomoć, koju će vam na najbolji i najsigurniji način pružiti upravo privatni reumatolog Beograd.

NAJBOLJI REUMATOLOG U BEOGRADU

najbolji reumatolog u Beogradu

Uspešni rezultati lečenja i zadovoljni pacijenti, najbolji su pokazatelj da Vas u upravo u ProHealth klinici očekuje najbolji reumatolog u Beogradu. Tim stručnjaka, na čijem čelu se nalazi doc. dr sc. med. Slavica Eremić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa završenom subspecijalizacijom iz reumatologije i višedecenijskim iskustvom u najuglednijim zdravstvenim ustanovama u Srbiji, stoji Vam stoji raspolaganju.

U okviru reumatologije bavimo se lečenjem subakutnih i hroničnih zapaljenskih reumatskih bolesti kao i degenerativnog reumatizma (spondiloze, koksartroze, gonartroze), lumbalnog i cervikalnog sindroma i diskus hernije. Ne propustite mogućnost da se za Vaše zdravlje, na najstručniji i najprofesionalniji način, pobrine najbolji reumatolog u Beogradu.

Pozovite +381 11 42 07 063 i zakažite pregled reumatologa na klinici ProHealth u Beogradu.

Za Vaše zdravlje i osmeh na licu – ProHealth klinika.