Nova godina

Ne propustite ekskluzivan doček Nove godine u Vili Anđela uz nastup Sanje Vučić, Miloša Radovanovića i Teodore Toković! Bez imalo sumnje, biće to vrhunski novogodišnji spektakl i najjača žurka u gradu ovog 31. decembra pred nama.

Ako je suditi prema prethodnim, besprekorno organizovanim i izuzetno uspešnim novogodišnjim proslavama u Vili Anđela, kaoi predstavljenoj ponudi i muzičkom progamu za predstojeći doček Nove godineočekuje nas još jedna magična Nova godina u Vili Anđela.

Sigurni smo da će Sanja Vučić, Miloš Radovanović i Teodora Toković svojimveličanstvenim vokalima, izuzetnom energijom na sceni i nesvakidašnjom harizmom “omađijati” i osvojiti sve prisutne goste.

Ukoliko želite da u novu godinu zakoračite u velikom stilu, u najluksuznijem svečanom prostoru u Beogradu, uz najveselije i najrazigranije društvo, onda jeVila Anđela Nova godina 2023 savršen izbor za vas.

DOČEK 2023 VILA ANĐELA

Doček 2023 Vila Anđela organizuje se u impresivnom, izuzetno elegantnom i sa puno ukusa uređenom svečanom prostoru, dizajniranom tako da se u njemu komforno može smestiti i veseliti hiljadu gostiju. Vila Anđela opremljena je najmodernijim sistemima ozvučenja, podnog grejanja i ventilacije, što atmosferu čini idealnom u svakom trenutku boravka u njoj.

Najluđa noć u Vili Anđela nadaleko je poznata i po izuzetnim kulinarskim đakonijama, bogatoj ponudi pića i savršenoj usluzi domaćinskog osoblja. Petković tim zadužen je za bezbednost celog objekta i njegovih gostiju. Za one koji na doček dolaze svojim autom, obezbeđen je privatni parking, pokriven video i fizičkim nadzorom.

All Inclusive ponuda za doček 2023. Vila Anđela uključuje elegantno mesto za sedenje, novogodišnju svečanu večeru i neograničenu konzumaciju odabranih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. U zavisnosti od pozicije stola, cena karte po osobi se kreće od 60 eur do 90 eur, dok je za mesta u separeima cena 120 eur po osobi.

Za sve potrebne informacije, rezervacije i pouzdanu kupovinu karata, pozovite  062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).