Nova godina

Proleće je stiglo, a sa njim i prvomajska avantura uz rafting na Tari gde vas očekuje mnoštvo uzbuđenja i uživanja u najlepšim prirodnim predelima. Da li ste nekada iskusili rafting na Tari? Ukoliko je vaš odgovor ne, onda je prvomajska avantura uz rafting na Tari savršena prilika da doživite nesvakidašnje iskustvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Spremite se za avanturu koja vam garantuje visok nivo adrenalina, a ukoliko ste zavisnik od istog, ovo je sjajna prilika da se upustite u ovaj sport na reci koji je poslednjih godina postao izuzetno popularan. Rafting na Tari predstavlja splavarenje vodom na gumenim čamcima gde može stati od 8 do 10 ljudi, a sama avantura rafting na Tari može trajati od 1h do 4,5h, u zavisnosti od brzine toka reke. Dinamičnost vode zavisi od perioda godine u kojem ćete iskusiti rafting na Tari, a proleće je najbolji period za rafting jer je tada reka najbrža.

RAFTING NA TARI

rafting na Tari
Rafting na Tari

U poslednje vreme mnogi se odlučuju za rafting na Tari, a razlog tome jeste želja za adrenalinom, uzbuđenjem, a ujedno i kvalitetnim druženjem koje možete iskusiti sa ekipom. Pored toga, ljubitelji prirode i oni koji žele da je bolje upoznaju, posebno će uživati u ovoj avanturi koje ćete imati priliku da posetite magična mesta koja je moguće videti samo uz rafting na Tari.

Ako poželite i više od ove uzbudljive avanture na vodi, odaberite rafting kamp Rajska rijeka gde vas očekuje sjajno druženje nakon raftinga sa ostalim posetiocima kampa. Tokom večeri organizuje se veče uz vino, muziku i vatru gde ćete upoznati ljude slične vama i gde možete razmeniti svoja iskustva.

Ceo kamp napravljen je od isključivo prirodnih materijala, kako biste se tokom boravka u potpunosti stopili sa prirodom koja okružuje kamp. Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, što pruža poseban ugođaj, posebno u trenucima dok ispijate jutarnju kaficu i uživate i zvucima prirode.

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM?

kada je najbolje ici na rafting tarom

Glavno pitanje prilikom organizacije ove avanture jeste, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Imajući na umu da sezona za rafting na Tari počinje već u aprilu i traje sve do oktobra, svaki dan u je odlična prilika da se iskusi rafting na Tari, ali je proleće najpovoljniji period za one koji žele visok nivo adrenalina u krvi. Dinamičnost reke i njeni brzaci su tada najjači, dok je kasniji period nešto mirniji, ali svakako podjednako uzbudljiv. Koji god period za rafting na Tari, budite sigurni da će to biti zaista nezaboravno iskustvo.

Klikom na link ovde možete kontaktirati kamp Rajska rijeka i dobiti sve potrebne informacije ili ih možete pozvati putem broja +387 66 930 940.

Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem očekuje!

T.Ž.