Sigurno već uveliko razmišljate o Novoj godini i kakav doček želite ovog puta. Ako još uvek nemate planove, sigurni smo da će vas oduševiti činjenica da je Rada Manojlovic za Novu godinu na splavu Kopernikus 610. Sudeći prema svemu, ovo neće biti sasvim običan doček.

Splav Kopernikus 610 svake godine priređuje sve bolju proslavu Nove godine i uvek je ovde zabava na visokom nivou kako zbog same organizacije tako i zbog atraktivnih izvođača.

Ovog puta je to sjajna Rada Manojlović koja će nastupati zajedno sa Peđom Medenicom koji će zajedničkim snagama napraviti neverovatno veče za sve vas. Sigurni smo da već dobro znate koliko energije imaju obe muzičke zvezde i koliko dobru atmosferu priređuju na svojim nastupima, zato sa sigurnošću možemo reći da će ovo biti jedan od najtraženijih dočeka Nove godine.

Kopernikus 610 je jedan od najelitnijih splavova u Beogradu koji organizuje proslave na visokom nivou, posebno kada je Nova godina u pitanju. Kao mesto koje odiše elegancijom i komforom, učiniće vaš doček posebnim i veoma jedinstvenim.

Spremite se za Novu godinu o kojoj će se pričati, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž