Nova godina

Kada se prirodne lepote Crne Gore i Bosne i Hercegovine spoje sa uzbuđenjem koje pruža rafting na Tari, dobijate letnju avanturu koja se ne zaboravlja.

Leto donosi savršene uslove za rafting na Tari. Reka Tara, sa svojim bistrim, brzim vodama koje sežu kroz jedan od najdubljih kanjona u Evropi, poznata po svojoj neukrotivoj lepoti i kristalnoj čistoći, ne samo da privlači avanturiste željne adrenalina, već i porodice sa decom, korporativne timove i prijatelje željne zajedničkih trenutaka u prirodi.

Dok sunce visoko na nebu obasjava smaragdne vode ove planinske lepotice, temperatura vazduha idealna je za dan proveden na reci. Topli dani magnet su za ljubitelje prirode, a letnja vrelina dodaje posebnu čar spustovima niz reku. Tara tokom letnjih meseci nije samo izvor adrenalina već i osveženja, budući da njene vode nude prijatnu hladnoću, idealnu za bekstvo od letnjih vrućina. Takođe, leto je i najlepši period za uživanje u prirodnim lepotama koje okružuju ovu reku.

Pejzaži koji okružuju Taru su priča za sebe. Visoki planinski vrhovi, guste šume koje se ogledaju u vodi i prostrane zelene doline pružaju spektakularne poglede i magične prilike za nezaboravne fotografije. Od pitomih pašnjaka do strmih klisura, svaki zaveslaj otkriva novi čudesan prizor.

Profesionalni vodiči i skiperi, obučeni da upravljaju čamcima i kroz najzahtevnije delove reke, osiguravaju da svaka avantura bude sigurna i nezaboravna. Njihova stručnost i poznavanje reke garantuju da će svaki spust biti prilagođen sposobnostima i željama učesnika, čineći iskustvo bezbednim i uzbudljivim.

Večeri u kampovima duž Tare i Drine su prilika za druženje i opuštanje. Nakon dana punog uzbuđenja, možete uživati uz logorsku vatru, probati lokalne specijalitete i prepustiti se pričama koje se prepliću sa šumom reke. Ovo su trenuci koji stvaraju trajne uspomene i jačaju veze među učesnicima.

Uvrstite rafting na Tari u kalendar putovanja

Planiranje letnjeg odmora na Tari znači biranje avanture koja će obogatiti vaš život i ostaviti vas sa uspomenama koje traju zauek. Bilo da je to vaš prvi put na čamcu ili ste iskusni rafter, rafting na Tari nudi izazove, zabavu i opuštanje. Zato ne oklevajte – pravo je vreme da uvrstite rafting na Tari u vaš letnji kalendar putovanja i doživite sve čari koje ova reka ima da ponudi.

Rafting kamp Rajska rijeka – Gostoprimstvo koje se pamti

Rafting kamp Rajska rijeka je najbolje mesto za odlazak na rafting Tara avanture, ali i destinacija koja nudi celovit odmor sa težištem na uživanju u prirodi, opuštanjem i kvalitetnom vremenu provedenom sa voljenima. On je vaša baza za istraživanje divljine, mesto gde svaka avantura počinje i završava sa osmehom.

Rafting kamp Rajska rijeka pruža izuzetan komfor u svojim autentično uređenim bungalovima koji su skladno uklopljeni u prirodni ambijent. Izrađeni od prirodnih materijala, sa terasama koje gledaju direktno na reku, bungalovi nude savršen odmor nakon dnevnih aktivnosti. Svaki kutak kampa dizajniran je tako da pruža mir i privatnost, a istovremeno omogućava druženje i zabavu.

Kulinarski užici su neizostavan deo iskustva u kampu Rajska rijeka. Restoran kampa nudi specijalitete lokalne kuhinje pripremljene od svežih, lokalno uzgojenih namirnica. Od sveže ulovljene pastrmke do tradicionalnih jela ispod sača, gosti mogu uživati u autentičnim ukusima koji doprinose celokupnom doživljaju.

Osim raftinga, kamp nudi raznovrsne aktivnosti koje su prilagođene svim uzrastima i interesovanjima. Od planinarenja, biciklizma, kanjoninga, zip line-a, jeep safarija do zabavnih i sportskih sadržaja u samom kampu (veliki bazen, sportski tereni za odbojku na pesku i mali fudbal, stoni tenis, bilijar, privatna plaža na Drini, uređeno dvorište, dečije igralište), gosti mogu birati kako žele provesti svoj dan.

Ono što Rajsku rijeku čini posebno privlačnom jeste toplina i gostoprimstvo domaćina i osoblja. Svaki gost tretira se sa posebnom pažnjom, a osoblje kampa uvek je na raspolaganju da pomogne, posavetuje i učini boravak što prijatnijim. Bilo da je u pitanju organizacija izleta, savet o najboljim stazama za šetnju ili jednostavno prijateljski razgovor, tim Rajske rijeke čini sve da se gosti osećaju kao kod kuće.

ponudkampa možete pronaći raznovrsne aranžmane, od jednodnevnih Tara rafting programa, do višednevnih aranžmana koji obuhvataju fantastične aktivnosti u prirodi i dane ispunjene opuštanjem, relaksacijom i uživanjem.

Rafting kamp Rajska rijeka nije samo mesto na koje dolazite da provedete dan na reci, već je mesto koje vas poziva da živite život punim plućima, da se smejete, volite, učite i rastete.

Vidimo se na Tari!

Za sve informacije i rezervacije, pozovite +387 66 930 940 ili pišite na info@rajskarijeka.com