Nova godina

Domus event centar je savršen izbor za vaše nezaboravne letnje proslave jer biranjem Domusa birate više od prostora – birate iskustvo koje će vas i vaše goste ostaviti bez daha i podariti vam pregršt trenutaka koji se zauvek pamte.

Uspešna proslava je moguća samo uz dobro planiranje, pravilnu organizaciju, adekvatan izbor mesta za proslavu, dobru lokaciju na kojoj se prostor nalazi, najlepšu dekoraciju, najbolju muziku, ukusnu i kvalitetnu hranu i piće, besprekornu uslugu, vrhunske fotografe i savršenu koordinaciju svih aktivnosti.

Bilo da želite luksuznu proslavu sa većim brojem gotiju ili manje, elegantno okupljanje, event centar koji garantuje magičnu atmosferu i proslavu kakvu priželjkujete i gde će se sve organizovati u skladu sa vašim željama i idejama je, bez imalo sumnje, Domus event centar.

I zato, prepustite se čarima leta u Domusu, gde se svaki događaj slavi sa stilom, sofisticiranošću i izuzetnom pažnjom prema svim detaljima.

Najbolji event centar Beograd

Brojni prestonički event centri i restorani su lepi i imaju kvalitetnu ponudu, ali je Domus event centar ipak poseban i drugačiji. Iz tog razloga se i izdvojio i, za izuzetno kratko vreme, postao jedan od najtraženijih restorana za proslave u našem gradu.

Smešten u samom srcu očaravajućeg Zemuna, gde Dunav miluje svoje obale, Domus stoji kao najlepša ugostiteljska pozornica na kojoj se svaki događaj pretvara u umetničko delo.

Uz mogućnost kompletnog planiranja i organizacije i najsitnijeg detalja vaše proslave, Domus nudi i romantičan pogled na reku i magičan ambijent. Njegov enterijer predstavlja savršen spoj klasične elegancije i moderne praktičnosti, upotpunjen pažljivo odabranim i savršeno uklopljenim detaljima.

Domus event centar, s arhitektonskom gracioznošću koja reflektuje svetlost i otvara pogled ka nebu, za tople letnje dane nudi više od klimatizovanog skloništa. Velike staklene površine dopuštaju sunčevim zracima da prožmu salu, stvarajući igre svetlosti koje dodatno ističu eleganciju i sofisticiranost enterijera. U večernjim satima, prostor se transformiše u oazu svetla, sa diskretno postavljenim lampama i svetlima koji doprinose romantičnoj atmosferi letnjih noći.

Jedna od ključnih karakteristika Domusa je njegova prilagodljivost različitim konceptima i veličinama proslava. Bilo da planirate intimno okupljanje porodice i prijatelja ili veliku svadbenu ili korporativnu svečanost, prostori ovog prelepog event centra mogu se prilagoditi i transformisati tako da odgovaraju atmosferi i temi vašeg događaja. Uz mogućnost otvaranja predivne letnje bašte, Domus event centar nudi i jedinstven spoj unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, savršen za letnje večeri.

Sa adaptibilnim prostornim rešenjima i tehničkom opremom poslednje generacije, svaki događaj se može personalizovati do najsitnijih detalja.

Gde svaka proslava postaje priča koja se pamti i prepričava

Kulinarska ponuda u Domusu je poput pažljivo komponovane simfonije ukusa i mirisa. Ovde kulinarstvo nije samo serviranje hrane – to je ritual, predstava koja počinje prvim predjelom i završava slatkim epilogom desertnih fantazija. Svaki zalogaj je pažljivo osmišljen da pruži kulinarsko putovanje kroz domaće i svetske kuhinje.

Šefovi kuhinje, pravi virtuozi svog zanata, koriste samo najkvalitetnije sastojke, birajući pretežno lokalne proizvode koji svakom jelu dodaju autentičan pečat. Od svežih salata do začinjenih, robustnih jela, meni Domus event centra pruža sve što je potrebno za gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Domus event centar se izdvaja i po svom osoblju koje je poznato je po svojoj diskreciji, profesionalizmu i efikasnosti. Spremni da ispune svaku želju, članovi Domus tima su uvek na usluzi, osiguravajući da svaki segment proslave protekne bez najmanjeg zastoja. Od prilagođavanja prostora do koordinacije samog događaja, njihova posvećenost detaljima čini da se svaki gost oseća posebno i važno.

Za ove iskusne profesionalce ne postoji velika ili mala želja – svaka je podjednako važna, svaki zahtev gostiju se izvršava s istom posvećenošću i preciznošću.

Izaberite Domus event centar za vašu narednu proslavu ili okupljanje i uverite se i sami kako se svaki segment događaja stapa s lakoćom, elegancijom i nezaboravnom atmosferom. U Domusu, svaka proslava postaje priča koja se pamti i prepričava, epizoda iz života uokvirena u remek-delo doživljaja.

Bilo da planirate svadbuveridbu, krštenje, momačko ili devojačko veče, proslavu punoletstva, dečijeg rođendana, diplome, jubileje, godišnjice ili želite da organizujete korporativni događaj (od prezentacija i team building aktivnosti, do promocija, proslava i sastanaka), Domus event centar će vas ugostiti na vrhunski način.

Pozovite +381 69 251 5225 ili pišite na info@domusevent.rs i doživite čaroliju koju može pružiti samo vrhunski event centar!