Nova godina

Ukoliko želite kratak predah od svakodnevnih obaveza i uživanje u svakom smislu, rafting na Tari u septembru čini se kao prava prilika da osvežite vaš um i telo. Pobegnite od realnosti i doživite autentične trenutke u prirodi gde vas očekuje mnoštvo uzbuđenja, a svi dobro znamo koliko priroda čini da se dobro osećamo.

Septembar je kao mesec prepun čarolije i lepih trenutaka i kada priroda dobije svoje jesenje tonove, zbog čega mnogi smatraju da je rafting na Tari u ovom periodu zaista čaroban. Pozovite vašu ekipu i zajedno se uputite ka najlepšem kampu Rajska rijeka koji će vas ugostiti na pravi domaćinski način.

Očekuje vas prijatan ambijent, moderno opremljene sobe, vrhunska organizacija i naravno, dobra zabava. Kamp Rajska rijeka važi za jedan od najpopularnijih rafting kampova koji će vam obezbediti kompletnu opremu za rafting a ona podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje.

U avanturu rafting na Tari sa vama će poći iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki deo Tare, tako da će vaša vožnja čamcem biti zaista uzbudljiva. Očekuju vas prelepi prizori kao i uživanje na reci koje može potrajati i 4h jer je vodostaj reke manji u ovom periodu godine.

RAFTING NA TARI

Rafting na Tari

Rafting na Tari je aktivnost na vodi koja poslednjih godina beleži najveće interesovanje kod ljudi, psoebno avanturista koji žude za pravom dozom adrenalina. Ukoliko imate strah od vode, rafting na Tari u septembru biće sjajna prilika da pobedite svoje strahove. Opustite se i prepustite magiji koju nam priroda donosi iz dana u dan.

Nekada je potrebno tako malo da bismo bili ispunjeni, a upravo ovakve avanture sa prijateljima za to služe. Nakon avanture rafting na Tari, sigurni smo da ćete se ponovo vratiti da doživite ovako nešto, a sigurni smo i da ćete sve češće provoditi vreme u prirodi žudeći za energijom koju ona pruža svakom pojedincu.

rafting na Tari

Za nezaboravan vikend, ceo kamp Rajska rijeka napravljen je od isključivo prirodnih materijala, kako biste se tokom boravka u potpunosti stopili sa prirodom koja okružuje kamp. Kamp je smešten na samoj obali Drine, što pruža poseban ugođaj, posebno u trenucima dok ispijate jutarnju kaficu i uživate i zvucima prirode.

Kada pomislite na savršeno jutro, setićete se vašeg boravka u kampu Rajska rijeka. Rafting na Tari ima potpunu drugačiju čar kada ga doživite baš u ovom kampu, zato ne propustite različite pogodnosti koje nude. Spremite se za zabavu kakvu zaslužujete, a pored avantura rafting na Tari možete doživeti i druge aktivnosti poput hikinga, zip line-a, jahanja konja, ili jeep safarija.

Kamp Rajska rijeka je tu da vam obezbedi nezaboravan rafting na Tari, zato rezervišite vaše mesto u kampu što pre pozivom na broj +387 66 930 940.

T.Ž.