Nova godina

Da li znate da su vending automati pravi odabir za užitak na svakodnevnom nivou kada je posao u pitanju? Sigurni smo da ćete uz vending automate vi i vaše kolege imati više vremena za pauzu i predah od ovabeza, u šta nas je uverilo istraživanje koje smo sproveli. Naime, želeći da spoznamo potrebe tržišta i kako uživati u poslu koji radimo, došli smo na ideju da posetimo velike firme i kompanije koje imaju veliki broj zaposlenih.

Sam rezultat bio je zadivljujuć, a razlog tome jesu upravo vending automati. U gotovo svakoj firmi našli su se vending automati za napitke od kafe i snackove koji, ne samo da su uštedeli vreme svakom zaposlenom, već su pružili i veću produktivnost. Svi zaposleni imali su više elana za rad, bolju koncentraciju, veću produktivnost i naravno, osmeh nalicu jer jer kafa bila na dohvat ruke. Više ne morate trošiti vreme i novac na odlazak do kafeterije ili radnje, već jednom klikom dobijate sve što poželite.

VENDING AUTOMATI BEOGRAD

Vending automati Beograd koje nui kompanija Mikus mogu se transportovati u bilo kojem gradu ili firmi koja želi da poseduje vending automate. U pitanju je jedna od najboljih firmi koja se bavi distribucijom aparata za samoposluživanje i koja nudi najbolje domaće brendove. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i predanosti u radu, kompanija Mikus nudi vam različite pogodnosti kada su firme u pitanju. Možete odabrati vending aparat za snackove, ili vending aparat za kafu, a možete poručiti i oba.

Što se plaćanja tiče, vending automati kompanije Mikus su potpuno besplatni i plaća se samo iznos naznačen na određenom proizvodu, i to po standardnim cenama. Takođe, za sve firme postoje raličite pogodnosti za plaćanje, putem novca, ključa ili kartice.Sve što možete da zamislite, kompanija Mikus je tu da vam izađe u susret i pruži najbolju uslugu.

Nestle, Bambi, Stark, Ferrero Rocher, Coca Cola, Nectar i Knjaz Miloš neki su od vodećih brendova koje možete pronaći u njihovim vending automatima. Što se kafe tiče, kompanija Mikus za svoje aparate koristi najkvalitetnije sirovine visokog kvaliteta, što vam omogućuje uvek savršenu šoljicu kafe. Brendovi koje koriste za kafu i čajeve jesu Lavazza, Hausbrandt, Strauss coffee, Ristora iz Italije, ICS iz Holandije, itd.

Uživaćete u svakom ukusu bilo da je u  pitanju snack ili kafa jer su u pitanju vending automati koje odlikuje svežina. Zaposleni u kompaniji Mikus tu su da redovno brinu o aparatima, a to podrazumeva redovno čišćenje, servisiranje i dopunu automata.

Uverite se u kvalitet kompanije Mikus i odabarite najbolje samouslužne aparate na tržištu. Svaki proizvod je priča za sebe, a svaka pauza na poslu biće pauza sa osmehom na licu dok uživate sa vašim kolegama u dobrom ukusu koje vam obezbeđuju Mikus vending automati Beograd.

T.Ž.