Nova godina

Da li ste nekada doživeli rafting Tarom u junu? Predstavljamo vam uzbudljivu avanturu koja će vas potpuno osvežiti i priuštiti vam nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Upoznajte sve najlepšre predele uz rafting Tarom u junu i uživajte u čarolijama koje vas očekuju. Rafting Tarom predstavlja uzbudljivu vožnju čamcem na reci uz kompletnu opremu i iskusnog skipera koji je tu da vam u potpunosti dočara avanturu rafting Tarom.

REKA TARA RAFTING

reka tara rafting

Reka Tara i rafting dve su idealne kombinacije za sve avanturiste koji žele da dožive visok nivo adrenalina i one koji žele da se stope sa prirodom na pravi način. Ukoliko ste jedan od njih, reka Tara rafting u julu je vaš pravi odabir ovog leta. Sunce i lepo vreme donose nam niz uzbudljivosti, posebno kada je reč o raftingu. Doživite neponovljive trenutke u najlepšem prirodnom okruženju koje će isključivo pozitivno delovati na vas i vaše najdraže.

Reka Tara rafting predstavlja suzu Evrope jer, pored toga što je najlepša, ujedno je i najuzbudljivija reka za rafting Tarom. Poznato je da je kanjon reke Tare sa svojom dubinom od 1,3km drugi po redu kanjon u svetu odmah nakon Grand Canyon-a.

Upravo ovo su neki od razloga što mnogi avanturisti iz celog sveta dolaze baš ovde da dožive rafting Tarom i osete sve čari ove magične reke.  Najviše adrenalina doživećete u aprilu, maju i prvoj polovini juna, ali sa opadanjem vodostaja u julu, avgustu i septembru nestaju brzaci koji se ne primjećuju dok je voda visoka. Ono što možemo reći, jeste da rafting Tarom nudi uvek nešto novo, zbog čega smatramo da koliko god puta iskusili rafting Tarom, avantura niakda neće biti ista.

reka tara rafting

Lepota avanture rafting Tarom ne može se ispričati, ovo je nešto što se mora doživeti da biste razumeli. Reka Tara rafting priuštiće vam i više od obične zabave i ovo je prilika za aktivan odmor u kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke.

Da bi sve bilo savršeno, upoznajte najlepši kamp Rajska rijeka koji će vam priuštiti nezaboravan odmor. Sačinjen od isključivo prirodnih materijala, kamp Rajska rijeka je pravo hedonističko mesto gde vas očekuje puno zabave i druženja. Uživaćete u udobnom smeštaju koji je moderno opremljen i poseduje sve što vam je potrebno za nezaboravan vikend.

U kampu vas očekuje kompletna oprema za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Tokom večeri imaćete priliku da uživate u večernjem druženju, vinu i muzici nakon što završite rafting Tarom ili druge aktivnosti koje nude. Zip line, hiking, jeep safari, jahanje konja samo su neke od avantura koje vam kamp Rajska rijeka nudi.

Priuštite sebi nesvakidašnju zabavu i trenutke koje ćete zauvek pamtiti, a kamp Rajska rijeka vas sa velikim zadovoljstvom očekuje. Neka vaša avantura počne već ovog vikenda!

T.Ž.