Nova godina

Ako su vam potrebni produžni kablovi vrhunskog kvaliteta koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe, u nastavku teksta upoznaćete se sa proizvođačem koji proizvodi kablove različitih namena. Produžni kablovi danas su izuzetno popularni i upotrbljavaju se gotovo svuda gde je potrebna električna energija.

Produžni kablovi namenjeni su za prenos struje na mestima gde glavna utičnica nije blizu predmeta koji želite da upotrebite. Pored toga, produžni kablovi vam pružaju mogućnost da koristite više predmeta kojima je potrebna električna energija.

NAJBOLJI PRODUZNI KABLOVI

Najbolji produzni kablovi su premium kvaliteta i garantuju dugotrajnost rada gde god da ga koristite. Najbolji produžni kablovi proizvode se sa dve, tri, pet ili osam utičnica koje možete koristiti u isto vreme, dok upravo taj produžni prenosi struju na vaše uređaje. Sve češće viđamo da se koriste najbolji produžni kablovi u radionicama, kancelarijama, prodavnicama, i drugim objektima gde je potrbna eletkrična energija.

Prilikom kupovine kablova, veoma je važno odabrati kvalitetne produžne kablove, pre svega zbog sigurnosti vašeg doma. Imajući na umu da se više uređaja može koristiti na jednom produžnom kablu, predstavljamo vam kompaniju Mak Trade koji vam slobodno mogu reći da su najbolji produžni kablovi upravo njihovi produžni kablovi.

Sa velikim iskustvom i dugogodišnjim radom, nastali su različiti proizvodi vrhunskog kvaliteta koji vam garantuju sigurnost prilikom upotrebe. Produžni kablovi kompanije Mak Trade su najprodavaniji proizvodi iz njihovog online shopa, ali proed njih možete pronaći i druge proizvode.

Mak Trade online shop nudi vam i proizvode za kompletnu rasvetu, grejna tela, rashladne uređaje, sve vrste kablova, ventilaciju kao i rezervne delove bele tehnike. Sve što vam je neophodno za opremanje doma ili kancelarije, možete pronaći kod njih u svakom trenutku.

U nastavku teksta predstavićemo vam nekoliko najprodavanijih proizvoda iz dela najbolji produžni kablovi kako biste mogli da se informaišete o samom proizvodu i uverite se u kvalitet kompanije Mak Trade.

PRODUŽNI KABLOVI – PRENOSNA PRIKLJUČNICA PETOSTRUKA 3M +P KB-RB-05KL

Produžni kablovi ili drugačije prenosna prikljčnica pruža mogućnost za istovremeno prikljucivanje više elektricnih aparata odgovarajuće snage. Produžni kablovi upotrebljavaju se u domaćinstvu, kancelarijama, radionicama, u sajamskim prostorijama, halama, u dvorištu, garažama, itd. U pitanju je prenosna priključnica sa ukupno pet utičnica, što znači da istovremeno možete koristiti 5 uređaja. Telo prenosne prikljucnice izradjeno je od kvalitetnog izolacionog materijala.

PRODUŽNI KABLOVI – PRENOSNA PRIKLJUČNICA TROSTRUKA 2M +P KB-RB-03KL

U pitanju je prenosna priključnica slična kao i predhodna, ali sa ukupno tri utičnice, što znači da je u pitanju produžni kabl sa manjom jačinom električne energije, ali svakako vrhunskog kvaliteta. Telo prenosne priključnice izrađeno je od vrlo kvalitetnog izolacionog materijala, a konstruktivno objedinjuje više dvopolnih priključnica 10/16 A, 230-250 V sa ili bez kontakta za uzemljenje. U pitanju su produžni kablovi koji se mogu koristiti svuda gde je potrebno više električne energije.

PRENOSNA PRIKLJUČNICA JEDNOSTRUKA H05VV-F 3G1,5mm2 20m ORANŽ

Kao i predhodna dva, i ovo je prenosna priključnica visokog kvaliteta, ali je napravljena isključivo sa jednom utičnicom, i najčešće je za spoljšnju upotrebu ukoliko recimo, kosite travu ili bilo šta što radite u dvorištu. Upravo zbog toga ova jednostruka priključnica ima baš narandžastu boju, kako bi bila lako vidljiva na zelenoj površini. Naravno, i ovaj produžni kabl može se koristiti za domaćinstvo, kancelarije, hale, magacine, prodavnice. Itd.

Odaberite neke od najkvalitetnijih proizvoda kompanije Mak Trade i budite uvereni da ćete biti dugoročno zadovoljni. Online shop komapnije Mak Trade možete pogledati klikom na link ovde ,a za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati kako bi vam pomogli da obavite kvalitetnu kupovinu. Uživajte u dugotrajnosti svakog proizvoda i neka svaki vaš prostor bude bezbedan uz proizvode najbolji kablovi kompanije Mak Trade.

T.Ž.