Nova godina 2026 donosi savršenu priliku da sebi poklonite početak jedne lepše, glamuroznije godine – one u kojoj ćete više uživati, više slaviti i više se posvetiti trenucima koji čine život posebnim. A kada je u pitanju Nova godina Beograd i ove zime nudi scene koje odišu urbanim šarmom, luksuzom i onom specifičnom prazničnom energijom koju grad tako dobro poznaje. Pogledajte šta u tom smislu za vas nudi ponuda restoran Easy doček Nove godine.
Restoran Easy doček Nove godine – elegantno utočište uz Adu Ciganliju
U samom srcu tog prazničnog raspoloženja ističe se Restoran Easy, elegantno utočište uz Adu Ciganliju, koje je i ove godine pripremilo novogodišnje veče osmišljeno za hedoniste. Za doček 2026 godine u ponudi je sve ono što čini savršenu proslavu: vrhunska kuhinja, pažljivo kreirana svečana večera i neograničena konzumacija pića, uz izbor zona: Bronzana zona – 69€, Silver zona – 79€, Zlatna zona – 89€ i Platinum zona – 99€.
Atmosferu podižu sjajni Stevan Sekulić i Sara Mačak, muzički tandem koji kombinuje snažnu energiju i emotivne trenutke, stvarajući ritam koji vodi kroz plesnu noć punu šarma i uzbuđenja. Uživaćete u pop i narodnim numerama, kako starim, tako i novim.
Za rezervacije i dodatne informacije, dovoljan je samo jedan poziv – 062/111-22-33 – i vaše mesto u najlepšoj novogodišnjoj priči je obezbeđeno, kao i zabava. Moguće je i slanje poruke – SMS, Viber ili WhatsApp.
Najbolji novogodišnji trenuci u restoranu
Jer doček u restoranu nije samo izlazak; to je iskustvo. Ambijent u kome se svetlost, muzika i profinjen dekor stapaju u savršenu celinu, stvarajući toplu, luksuznu atmosferu u kojoj je lako prepustiti se trenutku. U takvoj noći sve izgleda lepše, a svaki detalj odiše pažnjom i elegancijom.
Upravo zato se najbolji novogodišnji trenuci najčešće dešavaju za svečano postavljenim stolom, uz vrhunsku uslugu i dobru muziku – tamo gde vas čeka veče koje se pamti dugo nakon ponoćnog odbrojavanja.
Restoran Easy ove godine nudi upravo to: novogodišnji doživljaj koji mami, osvaja i ostaje sa vama.
A.K.




