Nova godina

Kao i svake godine, restoran Easy vam priprema spektakularan doček Nove godine u kojem ćete zaista uživati. Spremite se za jednu od najlepših novogodišnjih večeri nadomak Ade Ciganlije i uživajte u magičnom pogledu na reku koji će vas u ovoj noći ostaviti bez daha. Restoran Easy predstavlja jedan od najlepših restorana koji već nekoliko godina unazad organizuje doček Nove godine sa stilom, u prijatnom ambijentu koji zadovoljava sve standarde kada je novogodišnje veče u pitanju.

Ako želite da se opustite sa vašim najdražima, da se kvalitetno provedete i zauek pamtite ovo veče, doček Nove godine u restoranu Easy je definitivno vaš pravi odabir za celu ekipu.

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN EASY

Doček Nove godine restoran Easy pripremiće vam spektakularno novogodišnje veče gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja. Želeći da se maksimalno zabavite, stručni tim ovog restorana tačno zna šta vam je potrebno da se osećate posebno i odvažno. Easy, jedan od najlepših restorana, pored neodoljivog pogleda na reku, potrudiće se da vam obezbedi kvalitetnu zabavu prepunu iznenađenja.

Očekujte vas naujusnija hrana koja je pažljivo odabrana, kao i bogata ponuda pića koja će se točiti tokom cele večeri. Uživaćete u svakom zalogaju i provodu kakav zaslužujete u ovoj jedinstvenoj večeri. Ovo je restoran koji prati tradiciju svake godine, zato budite sigurni da će ovo biti jedan do najlepših dočeka Nove godine u Beogradu.

Sigurni smo da nas muzički odabir ni ovog puta neće izneveriti i da će to biti pravi novogodišnji spektakl prepun pozitivne energije. Imajući na umu da se za ovaj restoran traži uvek karta više sve do poslednjeg dana, čini se da će i ovog puta Nova godina u restoranu Easy ponovo probuditi veliko interesovanje kod ljubitelja elegantne novogodišnje večeri.

Spremite se za pravi sjaj dočeka Nove godine kada je restoran Easy u pitanju i ne propustite energiju koju samo ovde možete doživeti. Nova godina Beograd vam sa ponosom predstavlja doček Nove godine u restoranu Easy, a svoju kartu obezbedite putem broja 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).