Ako želite nešto sasvim novo i drugačije, upoznajte restoran Hyde park – mesto vrhunski hedonizam i najslađe ukuse u kojim ćete sa ljubavlju uživati. Bilo da planirate porodični ručak, romantičnu večeru ili poslovni sastanak, restoran Hyde park biće savršen odabir za vas.

Restoran Hyde park je pravo hedonističko mesto za one koji znaju da uživaju. Sam ambijent podsetiće vas na priču o Alisi u zemlji čuda jer je osmišljen sa različitim bojama i interesantnim deljatima koji su učinili ovo mesto toliko bajkovitim.

U pitanju je jedan od najboljih restorana u Beogradu koji već godinama privlači ljubitelje jedinstvenog enterijera i najlepših ukusa nacionalne i internacionalne kuhinje. U kojem god trenutku da posetite restoran Hyde park pronaći ćete za svakoga po nešto.

Čak je za vaše najmlađe zabava je zagarantovana, u dvorištu se nalazi igralište u kojima će vaša deca uživati. Što se bašte tiče, potpuno ćete uživati u zelenoj oazi koja potpuno inspiriše i pravo je zadovoljstvo ručati ili večerati ovde sa vašim najdražima.

restoran hyde park

Za prave trenutke vredne pamćenja, restoran Hyde park udovoljiće vam u svakom trenutku. Ne smemo izostaviti činjenicu da ćete uživati u najfinijim vinima koja se savršeno uklapaju u svako jelo, što vam garantuje vrhunski užitak.

Ne propustite priliku da probudite sva svoja čula vsrnim specijalitetima restorana Hyde park koji će vam priuštiti najlepše trenutke vredne pamćenja.