Nova godina se može proslaviti na različite načine, ali ono što je za većinu najbolja opcija kada je Beograd u pitanju, jesu restorani. Postoji niz prelepih restorana koji su jedinstveni i specifični, ali mi smo za vas odabrali one najbolje koji su specijalno opremljeni i nude zaista nezaboravan provod.

Nova godina Beograd idealna je prilika da se opustite u živate u magičnoj noći prepunoj iznenađenja. Naša glavna prestonica uvek je vrlo aktraktivna po pitanju izlazaka, naročito u novogodišnjoj noći. Ako želite glamurozan i raskošan provod, evo gde možete u potpunosti uživati u večeri.

RESTORAN PERLA NOVA GODINA

Restoran Perla nalazi se na Tošinom bunaru i predstavlja jedan od najatraktivnijh restorana za Novu godinu. Glamur i sofisticirani stil je ono po čemu se Perla pprepoznaje, zato ne propustite priliku da dočekaće ponoć baš ovde. Očekuje vas elegantna dekoracija, svečano sedenje i bogata večera. Sam ambijent je vrlo prijatan a takođe je poznato da u Perli vlada uvek dobra atmosfera. Ako želite da budete deo jedinstvenog dočeka u Beogradu, restoran Perla je odličan odabir za vas i vaše prijatelje.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

RESTORAN ZLATNIK HALL NOVA GODINA

Restoran Zlatnik Hall nalazi se na Sajmištu i već godinama unazad predstavlja pravo mesto za nezaboravnu Novu godinu koja se danima prepričava. U svom magičnom ambijentu koji je komforan i luksuzan, doživećte prelepe trenutke koje ćete se zauvek sećati. Užvaćete u odličnom odabiru muzike, kao i u svečanoj ukusnoj večeri. Očekuje vas odlična atmosfera i šansa da doživite najbolju proslavu Nove godine ikada.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

RESTORAN PRINC NOVA GODINA

Restoran Princ jedan je od namodernijih prostora u Beogradu koji će se potruditi da vam ulepša Novu godinu na psoeban način. Restoran se nalazi na Hipodromu i priuštiće vam magičan vatromet u ponoć koji će vas sigurno oduševiti. Restoran Princ ponudiće vam elegantnu večeru kao i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri. Pored ponude, ne smemo izostaviti činjenicu da vas očekuje odličan muzički repertoar kao i odlični pevači koji će vas zabaviti u novogodišnjoj noći.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

RESTORAN DEPARTMAN NOVA GODINA

Restoran Departman biće pravo osveženje za sve ljubitelje prijatnog ambijenta i odlične svirke. Departman se nalazi u Karađorđevoj i predstavlja elegantno mesto koje će vas ostaviti bez reči. Uživaćete u magičnim trenucima koje će vam Departman priuštiti zahvaljujući odličnom muzičkom odabiru u još boljem repertoaru. Pored dobre zabave, očekuje vas i ukusna bogata večera koja se priprema sa puno pažnje. Ako želite nezaboravno novogodipnje veče prepuno dinamike, restoran Departman ispuniće svaku vašu želju.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)