Restoran Move odnosno splav Move je novootvoreni lokal u Beograd i idealno je mesto za sve povode. Ovaj splav restoran predstavlja mesto čistog heodnizma i pravog uživanja na reci. Nalazi se na mestu nekadašnjeg splava Shake ’n’ Shake i prikupio je mnoge ljubitelje ukusne hrane i kvalitetnog vina.

splav move beograd

RESTORAN MOVE BEOGRAD

Restoran Move Beograd nalazi se na ušću dveju reka, Save u Dunav i pruža neverovatan pogled preko reke na Kalemegdansku tvrđavu, a pogotovo noću. Pored fantastične lokacije, ovaj splav ima da vam ponudi još mnogo toga. U ponudi se nalazi veliki izbor gastronomskih jela odnosno raznih internacionalnih i nacionalnih specijalitet, koji se savršeno uklapaju sa kvalitetnim vinima koje možete pronaći u meniju. Upravo zbog ovoga, restoran Move je idealno mesto za sve povode!

Bilo da želite da odete na ručak ili pak večeru sa vašim najbližima, poslovnim partnerima ili sa vašom voljenom osobom, znajte da je Move restoran pravi izbor. A za sve one koji vole da uživaju u večeri uz prigodnu muziku i nastupe poznatih izvođača, splav Move će vam pružiti nezaboravan izbor.

Rezervišite vaše mesto pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i budite deo sjajne atmosfere na splav restoran Move.

D.V.